روند بازارسرمایه در نیمه دوم سال

مدیرعامل کارگزاری رضوی بیان کرد:

روند بازارسرمایه در نیمه دوم سال

نقدینه - مدیرعامل کارگزاری رضوی در پاسخ به این سوال که در نیمه دوم سال کدام صنایع دارای بیشترین پتانسیل رشد قیمتی هستند، گفت: با توجه به تغییرات ژئوپلیتیک در سطح دنیا و همچنین جاماندگی بازار سهام از سایر بازارها، بورس در مجموع می‌تواند در نیمه دوم سال گزینه جذابی باشد؛ اما گروه غذایی، گروه دارو، گروه زراعی، گروه لبنی و دامپروری می‌توانند از مستعدترین گروه‌ها برای رشد باشند، در ادامه می‌توان به گروه پتروشیمی اشاره کرد که دچار تغییر و تحول شده است.

 به گزارش پایگاه خبری نقدینه ،‌ محسن محمدی، مدیرعامل کارگزاری رضوی در پاسخ به این سوال که چه عواملی به کارا شدن بازارسرمایه کشور کمک می‌کند؟ به مدار اقتصادی گفت: یکی از راه کارهای افزایش کارایی بازارسهام شفافیت و بهبود سرعت انتقال اطلاعات است و افشای اطلاعات باید در سامانه کدال سرعت بیشتری بگیرد. همچنین توقف نمادهای بورسی باید به حداقل ممکن برسد. موضوع مهم دیگر بازارسرمایه که مانعی برای کارا شدن این بازار است، ریز ساختارها (دامنه نوسان، حجم مبنا، ...) است. اصلاح ریز ساختارها می‌تواند برای خیلی از مسائل کار گشا باشد.

او اضافه کرد: یکی دیگر از عواملی که بر رشد بازارسهام و کارایی آن تاثیر زیادی دارد این است که صندوق‌های سرمایه‌گذاری را توسعه دهیم. این صندوق‌ها در بازارسهام کاملا حرفه‌ای عمل می‌کنند و بخش زیادی از ریسک‌های بازار را کنترل می‌کنند.

مدیرعامل کارگزاری رضوی به مانع مهم افزایش کارایی بازارسرمایه اشاره کرد و افزود: درحال حاضر از ابزارهای مالی جدید و پیشرفته به میزان لازم استفاده نمی‌شود و بخش عمده فعالان بازارسهام با روش سنتی و با خرید سهم در بورس فعالیت می‌کنند؛ اما باید آرام آرام به سمت بهره برداری از ابزارهای جدید حرکت کنند.

بهبود روابط بین‌الملل، سیگنال خوب برای بازارسرمایه

مدیرعامل کارگزاری رضوی در پاسخ به این سوال که ارتباطات جدید بین‌المللی چه اثری بر بازارسرمایه دارد؟ گفت: در یک سال گذشته روابط خارجی ما بهبود یافته و ما عضو پیمان‌های بین‌اللملی بریکس و شانگهای شده‌ایم. اگر در عمل از این فرصت استفاده کنیم و برنامه‌ریزی منطقی و صحیحی داشته باشیم، عضویت در این پیمان‌ها تاثیر زیادی خواهد داشت و اتفاقات خوبی برای اقتصاد و بازارسرمایه کشور رقم می‌خورد. این موضوع یک قدم بزرگ برای باز شدن گره‌های بین‌المللی است.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: بهبود روابط بین‌الملل یک سیگنال خوب برای بازارسرمایه کشورمان است. البته باید توجه کرد که بروز اثرات بین‌المللی، به صورت دفعی نیست، بلکه این اثرات به صورت تدریجی و با گذشت زمان نمایان می‌شود.

صنایع مستعد رشد در نیمه دوم سال

او در پاسخ به این سوال که در نیمه دوم سال کدام صنایع دارای بیشترین پتانسیل رشد قیمتی هستند، گفت: با توجه به تغییرات ژئوپلیتیک در سطح دنیا و همچنین جاماندگی بازار سهام از سایر بازارها، بورس در مجموع می‌تواند در نیمه دوم سال گزینه جذابی برای سرمایه‌گذاری باشد؛ اما گروه غذایی، گروه دارو، گروه زراعی، گروه لبنی و دامپروری می‌توانند از مستعد ترین گروه‌ها برای رشد باشند؛ در ادامه می‌توان به گروه پتروشیمی اشاره کرد که دچار تغییر و تحول شده است.

https://naghdineh.ir/page/99252/
لینک مطلب :
چاپ print version