سبزپوشی بورس در اولین روز از آخرین ماه سال

شاخص تقویت شد؛

سبزپوشی بورس در اولین روز از آخرین ماه سال

نقدینه - شاخص کل بورس اوراق بهادار با افزایش ۶۰۸۹۷ واحدی معادل ۳.۹۷ درصد، به یک میلیون و ۵۹۴ هزار و ۲۶۳ واحد رسید.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه ، امروز (دوشنبه ۱ اسفندماه ۱۴۰۱)، تالار شیشه‌ای شاهد روند صعودی شاخص‌های منتخب بود. به گونه‌ای که شاخص قیمت (وزنی-ارزشی)، با افزایش ۱۳۷۸۱ واحدی، به رقم ۳۶۰ هزار و ۸۰۲  واحد رسید.

 

شاخص کل هم وزن نیز با افزایش ۱۶۴۴۲ واحدی، عدد ۴۹۳ هزار و ۱۶۱ واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) نیز با افزایش  ۹۷۴۹ واحدی به رقم ۲۹۲ هزار و ۴۱۰ واحد رسید.
همچنین شاخص سهام آزاد شناور ۷۹۲۲۵ واحد افزایش را رقم زد و به سطح ۲ میلیون و ۲۱۵ هزار و ۱۱۰   واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با ۵۲۹۱۸ واحد افزایش به رقم یک میلیون و ۲۱۵ هزار واحد رسید و شاخص بازار دوم ۹۷۰۵۰ واحد افزایش یافت و عدد ۳ میلیون و ۶۳ هزار و ۵۲ واحد را به نمایش گذاشت.

 

سبزپوشی بورس در اولین روز از آخرین ماه سال


 
https://naghdineh.ir/page/93550/
لینک مطلب :
چاپ print version