خروج پول از بازار سهام ادامه پیدا می کند؟
بورس راهش را پیدا کرد؟
گرچه دیروز ارزش معاملات خرد با کاهش نسبت به روز شنبه، از 3600 به 3300 میلیارد تومان افت کرد، اما همچنان می توان گفت که ارزش معاملات در مقایسه با هفته گذشته وضعیت خوبی دارد که البته این وضعیت خوب باید ادامه پیدا کند.
دیروز سهامداران حقیقی حدود 120 میلیارد تومان پول هم از بازار خارج کردند که این برخلاف رویه بازارهای صعودی است. اما فعلا می توان امیدوار بود که در روزهای بعد این خروج پول تکرار نشود و حقیقی ها پول جدید به بازار تزریق کنند.
حجم عرضه ها افزایش می یابد
شاخص قدرت خریداران حقیقی نیز با اینکه از عدد 1.37 در روز شنبه به عدد 1.2 در روز یکشنبه رسیده، اما همچنان قدرت بیشتر خریداران در مقابل فروشندگان حقیقی را نشان می دهد.
برای امروز احتمالا حجم عرضه ها در بازار بیشتر شود و افرادی که هنوز آغاز روند صعودی را قطعی نمی دانند، دست به شناسایی سود بزنند که این موضوع می تواند فشار فروشی در بازار ایجاد کند، اما در پایان معاملات به احتمال زیاد دوباره شاهد رشد شاخص ها خواهیم بود.