همزمان با هفته تامین اجتماعی اتفاق افتاد:
افتتاح شعبه 3 تامین اجتماعی کرمان
نقدینه-سومین شعبه تامین اجتماعی شهر کرمان همزمان با هفته تأمین اجتماعی با حضور مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مدیران کل و درمان تأمین اجتماعی و روسای کانون های بازنشستگی و کارگری استان کرمان افتتاح شد.
به گزارش پایگاه خبری نقدینه، مدیر کل تأمین اجتماعی استان کرمان در مراسم افتتاح شعبه 3 کرمان گفت: برای رفاه حال بیمه شدگان وارائه خدمات هرچه بهتر به شهروندان کرمانی سومین شعبه تامین اجتماعی به مساحت1400 متر مربع موردبهره برداری قرارگرفت .
علی حسینی افزود: این شعبه با بکارگیری تعداد 46 نفر کارمند، به 17 هزار نفر بیمه شده اصلی و 8381 نفرمستمری بگیر خدمات ارائه می کند.
وی تصریح کرد: با توجه به تعداد بیمه شدگان اصلی و تبعی در شهر کرمان که تنها دو شعبه یک و دو تأمین اجتماعی کرمان ارائه خدمات به بیمه شدگان این کلان شهر را به عهده داشتند برای رفاه حال بیمه شدگان اقدام به اخذ مجوز و راه اندازی و افتتاح شعبه 3 کرمان شد.
حسینی خاطر نشان کرد: در حال حاضرسازمان تامین اجتماعی در استان کرمان بالغ بر42 درصد از جمعیت استان را تحت پوشش دارد.
مدیرکل تأمین اجتماعی کرمان مستمری بگیران استان را 85 هزار نفر اعلام کردو افزود: این سازمان در استان ماهیانه 70 میلیارد تومان بابت تعهدات کوتاه مدت و بلندمدت به بیمه شدگان و مستمری بگیران پرداخت می کند.
علی حسینی با بیان اینکه کارفرمایان استان بالغ بر 200 ملیارد تومان به سازمان تامین اجتماعی بدهکارهستند، خواستار پرداخت بدهی های معوقه شد .