آماده فروش سهام مخابرات هستیم

رییس هیات مدیره مخابرات:

آماده فروش سهام مخابرات هستیم

نقدینه-رییس هیات مدیره مخابرات گفت: عاشق نگه داشتن سهام مخابرات نیستیم و اگر فردی خواهان آن باشد به همان شیوه‌ای خریداری شده،واگذار می کنیم. شنبه آینده این موضوع را به صورت رسمی منتشر می کنیم.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه، سید هاشمی در مراسم افتتاح پروژه‌های مخابراتی تهران با اشاره به برخی نزاع‌های به وجود آمده بین دولت و مخابرات گفت: آنچه امروز برای ما قابل ستایش است انجام کارهایی است که در مخابرات عرضه کرده‌ایم. اما اکنون به نظر می‌رسد با خصوصی‌شدن آن دولت دیگر کاری به ما ندارد. درست است که ما خصوصی‌ شده‌ایم و کاری به دولت نداریم، اما طبق قانون خصوصی‌سازی هم قرار نیست دولت به ما کمک نکند.

وی ادامه داد: اکنون درخواست ما آن است که دولت ما را به شرایط سال 1382 برگرداند. در آن زمان اگری فردی تماس می‌گرفت برای او 44.7 ریال هزینه محاسبه می‌شد. این در شرایطی بود که قیمت ارز در آن سال 600 تومان بود اما اکنون ما تجهیزات خود را با ارز 3500 تومانی تهیه می‌کنیم، ولی تعرفه تماس یک ریال است.
 
 وی افزود: عاشق نگه داشتن سهام نیستیم و هر کس می‌خواهد که در قالب کنسرسیوم و شرکت مستقل مخابرات را خریداری کند آماده واگذاری این شرکت با همان شرایطی که آن را خریدیم هستیم. چون سیاست ما ماندگاری نیست و تنها آمده‌ایم محل عبور را باز کنیم. بر همین اساس شنبه هفته آینده این موضوع را کتبا منتشر خواهیم کرد.
 
وی درباره پرداخت اقساط خرید مخابرات هم گفت:‌ 11 قسط از 16 قسط پرداخت شده و تنها 5 قسط باقیمانده که طی 2.5 سال آینده تسویه خواهیم کرد.

رئیس هیات مدیره مخابرات ایران با اشاره به صحبت‌ها معاون وزیر ارتباطات در ارتباط ارزش 140 میلیارد تومانی مخابرات گفت: ایشان ارزش مخابرات را به یک سوم ارزش واقعی آن عنوان کرده‌اند اما با این حال حاضریم به کمتر از این مبلغ واگذار کنیم.
 
این مقام مسئول در شرکت مخابرات 4.5 هزار میلیارد تومانی ادامه داد: نگرانی ما بابت این موضوع است. چون که این تعرفه‌ها یکی پس از دیگری مهره‌های کمر مخابرات را خورد کرده و دیگر از این ساختار نمی‌توان انتظار داشت که مانند یک انسان سالم بدود. هزینه تماس در هیچ کجای دنیا مانند تلفن ثابت ایران نیست و ایران در میان 166 کشور عضو اتحادیه ITU ارزان‌ترین تعرفه‌ها را دارد.
 
سید هاشمی ادامه داد: هزینه تلفن ثابت برای هر ایرانی حدود 12 سنت است در حالی که در کشوری مانند افغانستان این رقم به بیش از یک دلار رسیده و 12 برابر ایران است. از سوی دیگر درآمد سرانه ایران بالغ بر 5000 دلار و درآمد سرانه افغانستان بیش از 700 دلار است. ما اکنون راه خود را ادامه می‌دهیم، اما انتظار داریم دولت و به ویژه سازمان تنظیم مقررات که پروانه ما را صادر کرده با این شرکت همکاری‌های لازم را داشته باشد.
 
وی به بازار 40 هزار میلیاردی ICT در ایران اشاره کرد و گفت: اکنون ما با گردش مالی خود یک چهارم این بازار را به دست آورده‌ایم و ایرانسل نیز حدود 15 درصد این بازار را در دست دارد. سهم رایتل و شرکت‌های PAP هم در این حوزه بسیار ناچیز است در حالی که در این بازار فرصت کسب درآمد وجود دارد و ما به دنبال آن هستیم که با خدمات متنوع این بازار را در دست بگیریم.
 
سید هاشمی گفت: آبان  88 که مخابرات خصوصی شد ADSL دیتا در مخابرات نبود اما امروز علاوه بر آنکه مخابرات به ارائه‌ی این خدمات پرداخته زمینه‌ رقابت را برای شرکت‌های PAP آماده کرده و به میزان ما پورت ADSL دارند و اگر امروز مخابرات 3.5 میلیون پورت ADSL واگذار کرده به همین میزان نیز در شرکت‌های PAP واگذاری بوده است.
https://naghdineh.ir/page/6930/
لینک مطلب :
چاپ print version