عرضه محصولات پتروشیمی در بورس کالا برای شفاف سازی  قیمت‌ها  ضروری است

عضو هیات مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی:

عرضه محصولات پتروشیمی در بورس کالا برای شفاف سازی قیمت‌ها ضروری است

نقدینه-عضو هیات مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی اظهار داشت: عرضه محصولات پتروشیمی در بورس کالای ایران جهت شفاف سازی مبادلات و قیمت‌ها لازم و ضروری است.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه،  عبدالحسین بیات گفت: زمانی که بنده مسئولیت شرکت ملی صنایع پتروشیمی را برعهده داشتم در جهت تقویت مبادلات محصولات پتروشیمی در بورس کالای ایران و شفاف سازی حاصل از عرضه این کالاها بسیار تلاش کردم و همواره تقویت بورس کالا را به سود صنعت پتروشیمی می دانم.
 
وی خاطر نشان کرد: مصرف کننده ها و تولیدکنندگان هم باید طرفدار قیمت منطقی باشند، از این رو باید نسبت به عرضه و مبادله محصولات پتروشیمی در بورس کالای ایران خودشان را مسئول بدانند.
 
عضو هیات مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی به رقابت منفی ایجاد شده در صادرات پتروشیمی ها اشاره کرد و گفت: علاوه بر توجه به کشف قیمت محصولات در فضایی رقابتی، نباید نسبت به قیمت صادرات محصولات پتروشیمی نیز بی تفاوت باشیم؛ چرا که در حال حاضر برخی از صادرکنندگان، محصولات پتروشیمی را با قیمت هایی غیرمنطقی اعلام می کنند و بازار هدف سایر پتروشیمی ها را از بین می برند.
 
بیات  با اشاره به وظایف دشوار وزارت صنعت، معدن و تجارت برای نظارت بر واحدهای تولیدکننده گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت باید تلاش کند تا واحدهای تولیدکننده فعال را شناسایی کرده و فعالیت آنها را در طول سال بررسی کند و سپس اجازه خرید به تولیدکننده های فعال را بدهد؛ در صورت رسیدن وزارت صنعت به این مهم، سوءاستفاده از بازار پتروشیمی به حداقل می رسد.
 
عضو هیات مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی تاکید کرد: همواره بورس ها در جهان نشانه کشورهای توسعه یافته هستند؛ چرا که معاملات در آنها شفاف و وجود آنها ضروری است، در همین حال بورس کالای ایران بهترین مکان برای عرضه محصولات پتروشیمی است که سایر نهادها نیز باید به بورس کمک کنند.

https://naghdineh.ir/page/6530/
لینک مطلب :
چاپ print version