برنامه و استراتژی مناسبی برای توسعه بانکداری الکترونیک نداریم

یک کارشناس پولی و بانکی در پاسخ به نقدینه:

برنامه و استراتژی مناسبی برای توسعه بانکداری الکترونیک نداریم

نقدینه- یک کارشناس پولی و بانکی گفت: زیرساخت های توسعه بانکداری الکترونیک در ایران فراهم است؛ اما به منظور رویکرد اجرایی، هنوز برنامه و استراتژی مناسبی تدوین نشده است.

عبدالرضا امیرتاش در گفت و گو با پایگاه خبری نقدینه با اشاره به جایگاه بانکداری الکترونیک در نزد مردم ایران اعلام کرد: بانک مرکزی و فعالان صنعت بانکداری کشورمان، به منظور ارتقای جایگاه بانکداری الکترونیک باید دو سیاست را با رویکردی اجرایی پیش رو بگیرند.
وی افزود: اولین قدم، تبلیغ برای معرفی ابزار بانکداری الکترونیک است و در گام بعدی باید شیوه استفاده از این ابزارها را به عامه مردم آموزش داد.
این کارشناس مسائل اقتصادی استفاده از بانکداری الکترونیک را در انحصار گروهی خاص دانست و تاکید کرد: متاسفانه عامه مردم کشور ما حتی با وجود دسترسی به اینترنت باز هم نمی توانند از خدمات الکترونیک بانک ها استفاده کنند.
امیرتاش گفت: خیلی از مردم با نوع خدمات آشنایی ندارند از این رو نمی توان انتظار داشت که چگونه از ابزار های بانکداری الکترونیک استفاده کنند؟
این کارشناس پولی و مالی با اشاره به آشنا نبودن مشتریان بانک ها در سراسر کشور به نوع و شیوه خدمات بانکداری الکترونیک  یادآور شد: مردم شهرهای کوچک و روستاها از سوی صاحبان صنعت بانکداری کشور به فراموشی سپرده شده اند. با توجه به اینکه شبه بانکی در قالب خدمات بانکداری الکترونیک ، گسترده شده است؛ باید به ارتقای سطح آگاهی مردم در این مناطق نیز توجه کرد.

وی افزود: با توجه به فضای حاکم بر اقتصاد ایران، بانکداری الکترونیک ایمن ترین و کم هزینه ترین روش برای مبادلات پولی به شمار می رود.

https://naghdineh.ir/page/6456/
لینک مطلب :
چاپ print version