رییس اتحادیه طلا و جواهر:
خریداران طلا و جواهر از مدل های تکراری خسته شده اند
نقدینه- اتحادیه طلا و جواهر تنها راه مقابله با مصنوعات خارجی طلا و جواهر را حمایت از تولیدکنندگان داخلی و تنوع مدل و طرح های ایرانی عنوان کرد.
به گزارش پایگاه خبری نقدینه، محمد کشتی آرای در همایش بررسی فرصت ها و چالش های صنعت طلا و جواهر در هتل عباسی اصفهان با اشاره به گسترش ارتباطات جمعی و تغییر نیاز و ذائقه مشتریان طلا و جواهر گفت: خریداران طلا و جواهر از مدل های تکراری خسته شده اند و باید با تغییر در مدل ها و تولید زیورآلات جدید با مصنوعات طلای خارجی مقابله کرد.
رییس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر اتاق اصناف ایران با اشاره به طرح های جدید طلا بر روی چرم و لباس خاطرنشان کرد: اگر به سابقه و تاریخ هنر و صنعت طلا و جواهر کشورمان نگاه کنیم، می بینیم که همین طرح ها سالیان قبل از سوی هنرمندان خودمان تولید می شد ولی هم اکنون این مدل ها توسط دیگر کشورها عرضه می شود.
کشتی آرای رکود اقتصادی و مسائل پیرامون مالیات بر ارزش افزوده را از علت های کاهش تولید در صنعت طلا و جواهر بر شمرد و تصریح کرد: در جلساتی که در مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی برگزار شد به صورت علمی و عملی در مورد روند تولیدات مصنوعات طلا و جواهر بحث و بررسی شد و به نتایج مطلوب دست یافتیم.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران اعتماد عمومی مردم نسبت به صنف طلا و جواهر را بسیار مهم دانست و تاکید کرد: اگر اطمینان مشتریان به این صنف خدشه دار شودمردم به سمت بدلیجات خواهند رفت.
در این همایش سرهنگ "اکبر عاصمی" رئیس پلیس امنیت و اطلاعات استان اصفهان نیز طی سخنانی امنیت را بسیار ارزشمند توصیف کرد که از قدیم مورد توجه بوده و در فرامین دینی ما به عنوان نعمت از آن یاد شده است.
هوشنگ شیشه بران، رییس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان با اعلام آماری از تولید و تبادلات مصنوعات طلا در استان اصفهان بر اشتغالزایی و توانمندی این صنعت تاکید کرد.
وی با اشاره به نقش برتر همسایگان ما و بازار هدف شدن ایران برای آنان تصریح کرد: برای برون رفت از وضعیت فعلی باید نگاه دولتمردان به این صنف تغییر کرده، الگوی حرکتی این صنعت دگرگون شده و نظر مصرف کنندگان جلب گردد.
شیشه بران با مهم دانستن ساخت و تکمیل شهرک تخصصی طلا و جواهر خاطر نشان کرد: امیدواریم نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز با بازنگری قانون مالیات بر ارزش افزوده موجب گردش مالی بالای صنعت طلا و جواهر در کشور شوند.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر اصفهان رشد این صنعت را در حذف وابستگی اقتصاد به نفت ارزشمند توصیف کرد و گفت: دولت با لغو پیمان ارزی و تشویق صادرکنندگان نمونه و همچنین اعطای تسهیلات بانکی و صدور روادید به تجار به این صنف و صنعت کمک کند.
وی برگزاری نمایشگاه های طلا و جواهر را از نیازهای ضروری کشور بر شمرد و بیان کرد: هماهنگی با کشورهای پیشرفته در این صنعت موجب رشد کشورمان در این عرصه خواهد شد.
شیشه بران ضمن اعلام ضرورت حمایت از کارگران و تولیدکنندگان صنف طلا و جواهر کشورمان بر پرداخت نقدی اجرت تولیدکنندگان تاکید کرد.
این گزارش حاکیست در همایش فرصت ها و چالش های صنعت طلا و جواهر "حاج علی نژاد" دبیر فراکسیون سرمایه گذاری و مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به توصیه مقام معظم رهبری مبنی بر جدی گرفتن تولید و نیاز جراحی اقتصادی در این بخش بر اهمیت تولید و ارزآوری در کشور سخن گفت.
وی بحث مالیات بر ارزش افزوده را از بحث های مهم این صنف برشمرد و خاطرنشان کرد: موضوع مالیات بر ارزش افزوده هم اکنون در دولت در دست بررسی است و لایحه آن هنوز به مجلس تقدیم نشده و برای بررسی های بیشتر این قانون می توان کار کرد.
"ابراهیم (آیت) محمدولی" نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران نیز در این همایش بر پایبندی این صنف بر قانون تاکید کرد و گفت: ما در مورد قانون مالیات بر ارزش افزوده بر اجرای آن ایراد داریم که امیدواریم این موضوع در مجلس حل شود.
وی با بیان بالا بودن هزینه های تولید خاطرنشان کرد: کمیته ی کیفیت و اجرت در کمیسیون تخصصی طلا و جواهر شروع به کار کرده که امیدوارم اجر مصنوعات طلا و جواهر در این کمیته مورد بررسی و حل شود.