سرنوشت افزایش سرمایه بیمه ملت

دلفراز به ۷ پرسش بورسی پاسخ داد

سرنوشت افزایش سرمایه بیمه ملت

نقدینه - اسماعیل دلفراز، مدیرعامل بیمه ملت پیش‌بینی کرده که در صورتی نهایی شدن قراردادهای بیمه‌ای این شرکت، حق بیمه صادره بیمه ملت در سال جاری به ۱۵۰۰ میلیارد تومان برسد. او درعین‌حال گفته که هنوز اقدامی عملی برای افزایش سرمایه بیمه ملت صورت نگرفته است.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه ، اسماعیل دلفراز، مدیرعامل شرکت بیمه ملت می‌گوید: تصمیم‌گیری درباره افزایش سرمایه شرکت در اختیار سهامداران عمده است که معمولاً از طریق اعضای هیئت‌مدیره شرکت‌ها پیگیری می‌شود و تا این لحظه اقدام عملیاتی برای افزایش سرمایه بیمه ملت از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها انجام‌نشده است. وی تصریح کرد: برای اطمینان خاطر سهامداران و فعالان بازار سرمایه بر اساس دستور‌العمل افشای اطلاعات ناشران مصوب سازمان بورس و اوراق بهادار، به‌محض آنکه تصمیم بااهمیتی در مورد افزایش سرمایه در هیئت‌مدیره شرکت به تصویب برسد، بلافاصله به‌صورت رسمی از طریق سایت کدال اطلاع‌رسانی خواهد شد.

دلفزار درباره ارزش روز دارایی‌ها و توانگری مالی بیمه ملت هم توضیح داد: ارقام و ارزش روز دارایی‌های شرکت‌های بیمه‌ای که برای محاسبه توانگری آن‌ها توسط بیمه مرکزی مورداستفاده قرار می‌گیرد بر اساس ارزش روز دارایی‌هاست و در مورد دارایی‌های ثابت مانند املاک و مستغلات این ارزش‌گذاری بر اساس گزارش کارشناسان رسمی دادگستری ملاک عمل قرار می‌گیرد. مدیرعامل بیمه ملت با استناد به آیین‌نامه شماره ۶۹ شورای عالی بیمه تأکید می‌کند: افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌های ثابت در شرکت‌های بیمه تأثیری بااهمیت در توانگری مالی شرکت‌ها ندارد.

وی همچنین درباره ارتباط بین پرتفوی شرکت بیمه ملت با وزارت رفاه، کار و امور اجتماعی هم اعلام کرد: ازآنجاکه ارتباط وزارت یادشده به‌صورت غیرمستقیم از طریق سهامداری صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تأمین اجتماعی در بیمه ملت است، بخشی از خدمات بیمه‌ای موردنیاز مجموعه یادشده از طریق بیمه ملت ارائه می‌شود که در سال‌های اخیر آثار آن در صورت‌های مالی شرکت منعکس‌شده است. دلفراز درباره آخرین وضعیت زمین کرج هم توضیح داده که نتیجه نهایی قطعی نشده و پیگیری‌ها ادامه دارد. مدیرعامل بیمه ملت درباره پیش‌بینی حق بیمه تولیدی این شرکت در سال جدید هم می‌گوید: عملیات بیمه‌گری در شرکت‌های بیمه بر اساس قرارداد با بیمه‌گذاران انجام می‌شود و معمولاً شرکت‌های بیمه حداقلی از فروش را برآورد می‌کنند و اگر قراردادهای جدیدی منعقد شود، به‌صورت علی‌الحساب بوده و با این توضیح پیش‌بینی می‌شود که حق بیمه صادره شرکت بیمه ملت در سال جاری به ۱۵۰۰ میلیارد تومان برسد.

دلفراز در پاسخ به سؤالی درباره ارزش روز زمین در کیش هم گفته که اعلام ارزش روز زمین کیش جزو اختیارات این شرکت نیست و از طریق منابع قابل‌دسترس برای عموم، تخمین ارزش زمین یادشده امکان‌پذیر است.

اثر کرونا بر بیمه ملت

مدیرعامل بیمه ملت درباره اثرات ویروس کرونا بر این شرکت هم می‌گوید: تأثیر ویروس کرونا بر اقتصاد تمامی کشورها ازجمله ایران از نوع رکودی بوده و این موضوع بخشی از درآمدهای شرکت‌های بیمه را تحت تأثیر منفی قرار می‌دهد. وی تأکید کرد: البته با توجه به سهم بالای بیمه شخص ثالث در پرتفوی صنعت بیمه، شیوع کرونا با کاهش سفرها همراه بوده که انتظار اولیه آن است که کاهش سفرها مترادف با کاهش خسارت‌ باشد اما به دلیل ماهیت عملیات بیمه، تعیین برآیند کاهش درآمدها و کاهش خسارت‌ها در بازده زمانی کوتاه‌مدت قابل تخمین قطعی نیست و نیازمند زمان بیشتری است.

https://naghdineh.ir/page/55033/
لینک مطلب :
چاپ print version