عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:
هیچ مخالفتی با حذف یارانه ثروتمندان وجود ندارد
نقدینه- عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پاسخ به این سؤال که دولت چرا با وجود ایجاد کارگروهی هنوز نتوانسته نسبت به حذف یارانه دهکهای پردرآمد جامعه اقدامی انجام دهد، اظهار داشت: یارانه اقشار پردرآمد باید حذف شود و در این زمینه هیچ مخالفتی نیست.
به گزارش پایگاه خبری نقدینه، ابراهیم نکو افزود: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یا امور اقتصادی و دارایی به تنهایی نمیتوانند چنین کار بزرگی را انجام دهند، بنابراین در کارگروه یادشده برای حذف یارانه اقشار پردرآمد، باید تمام کارشناسان و صاحبنظران حضور داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه برای حذف یارانه اقشار پردرآمد و شناسایی دقیق آنها باید فرمول مشخصی معین شود، گفت: برخی افراد ظاهراً پردرآمد هستند، اما در واقع با مشکلات عدیدهای روبهرو شدند، بنابراین پیشنهاد میشود، فرمولی معین شود، تا براساس آن افراد با توجه به دارایی و سرمایه، از چرخه دریافت یارانه حذف شوند.
این نماینده مجلس با بیان اینکه نباید دولت گروه یا مشاغل مشخصی را مدنظر قرار دهد، گفت: باید اشخاص و افراد به طور دقیق مورد شناسایی قرار گرفته و نسبت به حذف یارانه آنان اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه در بلندمدت باید تمام یارانه نقدی به طور کامل حذف شده و صرف دیگر بخشهای مؤثر و کارآمد کشور شود، گفت: در این صورت، افراد با دریافت امکانات و خدمات از جمله اشتغال، در کنار رفاه از دریافت یارانه بینیاز خواهند شد.
نماینده رباط کریم با تأکید بر اینکه حذف یارانه اقشار پردرآمد باید به شکلی آرام و پلکانی انجام شود، گفت: یکی از بهترین شیوهها، حذف یارانه اقشار به همراه اطلاعرسانی به صورت مرحله به مرحله است.
وی با اعلام این خبر که یارانه بخشی از دهکها از سوی دولت حذف شده است، گفت: در این خصوص دولت در حال بررسی شناسایی دیگر افراد است و با توجه به آخرین اطلاعات، ایرانیهای مقیم خارج از کشور حذف شدند.
به گزارش فارس، دولت سعی دارد، حذف یارانه اقشار پردرآمد را به شکلی آرام و به صورت دقیقتر حذف کند تا کمترین خطا وجود داشته باشد.
علاوه بر این شنیده شده است که یارانه پزشکان، اعضای هیات مدیره بانکها، افراد با سرمایههای کلان و ثروتمند حذف شده است و از فروردین ماه مبلغی به حساب این سرپرستان واریز نشده است.
به این ترتیب، دولت قصد دارد، با منابع حاصل از حذف یارانه اقشار پردرآمد حمایت سبد غذایی از خانوار نیازمند را افزایش و سهم بخش تولید و بدهی کلان خود را بپردازد.