پرداخت اقساط بیمه «ما» در همراه بانک و خودپردازهای بانک ملت

پرداخت اقساط بیمه «ما» در همراه بانک و خودپردازهای بانک ملت

نقدینه- مدیرعامل شرکت بیمه «ما» از راه اندازی سامانه الکترونیکی پرداخت اقساط بیمه این شرکت در همراه بانک و دستگاه‌های ATM بانک ملت خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه ،  حجت بهاری‌فر با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای خدمتگذاری مطلوب به مشتریان گفت: یکی از برنامه‌های جدید این شرکت که باهدف تسهیل و تسریع در ارائه خدمات به بیمه‌گذاران فراهم شده است، ارائه خدمات الکترونیکی و امکان پرداخت اقساط تمامی بیمه‌نامه‌ها از طریق همراه بانک ملت و دستگاه‌های ATM  این بانک است.

وی افزود: مشتریان بیمه «ما» می‌توانند با نصب همراه بانک ملت و انتخاب گزینه واریز به حساب سازمان‌ها، اقساط خود را در تمام رشته‌های بیمه‌ای به طور الکترونیکی پرداخت کنند.

مدیرعامل بیمه «ما» همچنین از اضافه شدن این خدمت در همراه پلاس ملت و اپلیکیشن سکه در آینده‌ای نه چندان دور خبر داد.

https://naghdineh.ir/page/53212/
لینک مطلب :
چاپ print version