مشاور اجرایی مدیر عامل فرتاک:
فناپ نماینده انحصاری شرکت castles در ایران است
نقدینه- مشاور اجرایی مدیر عامل فرتاک گفت: این شرکت عامل بازرگانی دستگاه های کارتخوان فناپ (POS terminal) و فناپ هم نماینده انحصاری شرکت castles در ایران است که بانک های بسیاری چون شهر، صادرات، پاسارگاد، دی،رفاه و تجارت از این دستگاه کارتخوان ها استفاده می کنند.
به گزارش پایگاه خبری نقدینه، حسن اسلامی گفت: تاکنون تمامی فعالیت های کسب و کاری شرکت فرتاک در ارتباط با شرکت مادر انجام شده و به دنبال ایجاد کسب کار صندوق های فروشگاهی، دستگاه های فروش مکانیزه و توسعه فروش دستگاه های کارتخوان castles هستیم.
به گفته وی به روز بودن امکانات فنی، عمر قطعات مصرفی، خدمات پس از فروش مناسب و قیمت رقابتی آن نسبت به دیگر محصولات مشابه از مهم ترین ویژگی های دستگاه کارتخوان castles بوده که به راحتی با نمونه های تولید شده آن در اروپا و ژاپن رقابت می کند.
مشاور اجرایی مدیر عامل شرکت فرتاک در خصوص مزایای استفاده یکپارچه خریداران گفت: اگر خریدارن این دستگاه ها را به زیرساخت های نرم افزاری ایجاد شده در هلدینگ فناپ متصل کنند، شاهد سرعت و امنیت بهتر در تراکنش ها خواهند بود.