بر اساس اعلام رییس سازمان مدیریت صنعتی:
بانک ملت داراترین شرکت کشور شناخته شد
نقدینه- رییس سازمان مدیریت صنعتی با بیان اینکه در سال 1392 مانند سال های پیشین بیشترین داراییها در اختیار بانک ها بوده است، اظهار داشت: در بخش بیشترین دارایی ها بانک ملت با دارایی یک میلیون و 390 هزار میلیارد ریال در رتبه اول قرار گرفته و پس از آن بانک های صادرات، تجارت و پارسیان،سرمایه گذاری پارس آریان،بانک پاسارگاد، بانک مهر اقتصاد، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، بانک قوامین و بانک اقتصاد نوین در رتبه های بعدی قرار گرفتند.
به گزارش پایگاه خبری نقدینه، مجتبی رجب بیگی در همایش رتبه بندی شرکت های برتر ایران، اسامی شرکتهای برتر در زمینههای مختلف را اعلام کرد که در این میان شرکتهای پالایش نفت و پتروشیمی، رتبههای اول بالاترین فروش را به خود اختصاص دادهاند و بیشترین رشد فروش در اختیار بانک دی بوده است.
وی با اشاره به شرکتهای برتر از لحاظ بالاترین میزان فروش در سال 1392 گفت: در زمینه فروش، شرکت پالایش نفت بندرعباس با 40 هزار میلیارد تومان در رتبه اول است که پس از آن شرکتهای پالایش نفت اصفهان، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، سرمایهگذاری غدیر، گروه گسترش نفت و گاز پارسیان، بانک ملت، سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی کارکنان، بانک تجارت، بانک پارسیان و ایران خودرو در رتبه های بعدی قرار گرفتند.
رجب بیگی افزود: از نظر بالاترین میزان ارزش افزوده، شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با 69 هزار و 529 میلیارد ریال در رتبه اول و شرکتهای سرمایهگذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین، سرمایهگذاری غدیر، فولاد مبارکه اصفهان، بانک ملت، شرکت مخابرات ایران، پالایش نفت بندرعباس، سرمایهگذاری نفت و گاز پارسیان، گروه پتروشیمی مارون و شرکت ارتباطات سیار ایران رتبه های بعدی را به خود اختصاص داده اند.
مدیر عامل سازمان مدیریت صنعتی با بیان اینکه بیشترین اشتغالزایی در سال گذشته مربوط به شرکت ایران خودرو با 50 هزار و 921 نفر بوده است، گفت: شرکتهای سایپا با بیش از 36 هزار نفر، بانک صادرات با 32 هزار و 700 نفر، شرکت مخابرات ایران با 31 هزار و 500 نفر و بانک ملت با 27 هزار و 800 نفر بیشترین اشتغالزایی را در میان شرکت ها داشته اند.
وی با اشاره به شرکت های با سودآوری بالا در سال گذشته اظهار کرد: بیشترین سودآوری در این سال مربوط به صنایع پتروشیمی خلیج فارس، سرمایهگذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین، سرمایهگذاری غدیر، پالایش نفت بندرعباس و فولاد مبارکه اصفهان بوده است.
رجب بیگی با بیان اینکه از نظر صادرات، شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با حدود سه میلیارد دلار در صدر قرار گرفته است، گفت: شرکتهای سرمایهگذاری غدیر، گسترش نفت و گاز پارسیان، سرمایهگذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین و پتروشیمی مارون رتبه های بعدی از نظر صادرات در اختیار دارند.
مدیر عامل سازمان مدیریت صنعتی با بیان اینکه جمع فروش 100 شرکت برتر در سال گذشته 528 هزار و 230 میلیارد تومان بوده است، از رشد 49.4 درصدی جمع فروش شرکتهای برتر نسبت به سال 91 خبر داد و اظهار کرد: میزان فروش صدمین شرکت نسبت به رتبه بندی قبلی رشد 53 درصدی داشته و فروش شرکت اول 38 برابر شرکت صدم است. از سوی دیگر جمع فروش 10 شرکت اول 19 برابر 10 شرکت انتهایی رتبه بندی است. جمع فروش 15 شرکت ابتدایی جدول 50 درصد از فروش 100 شرکت برتر را به خود اختصاص میدهد.
وی با بیان اینکه بیشترین صعود را در میان 100 شرکت برتر از لحاظ رتبه نسبت به رتبه بندی قبلی، گروه ارزش آفرینان پاسارگاد داشته است، گفت: این شرکت با 54 رتبه صعود به رتبه 78 رسیده است و پس از آن بانک دی با 53 پله، موسسه اعتباری کوثر با 42 پله، بانک شهر با 17 پله و گسترش نفت وگاز پارسیان با 15 پله صعود بیشترین میزان صعود را به خود اختصاص دادهاند.
رجب بیگی با بیان اینکه بیشترین رشد فروش در اختیار بانک دی با رشد 270 درصدی بوده است، ادامه داد: فروش شرکتهای ارزش آفرینان پاسارگاد 261 درصد، گسترش نفت و گاز پارسیان 260 درصد، سرمایهگذاری غدیر 205 درصد و موسسه اعتباری کوثر 183 درصد رشد داشته است.
مدیر عامل سازمان مدیریت صنعتی تاکید کرد: از لحاظ بیشترین بازدهی فروش شرکت پتروشیمی پردیس در رتبه اول و پس از آن توسعه معادن و فلزات، پتروشیمی مارون و پتروشیمی خارک در رتبه های بعدی قرار گرفتند. از سوی دیگر بالاترین ارزش بازار به ترتیب در اختیار صنایع پتروشیمی خلیج فارس، پالایش نفت بندرعباس، فولاد مبارکه اصفهان، شرکت مخابرات ایران و سرمایهگذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین قرار دارند.