به گزارش پایگاه خبری نقدینه، در اين مراسم که با تلاوت اياتي چند از کلام ا... مجيد و نواختن سرود مقدس جمهوري اسلاميايران آغاز شد ابتدا دکتر تقي نتاج طي سخناني گزارش كلي از شرايط مديريتي بانک را براي سهامداران حاضر در مجمع بازگو و برنامههاي در دست اجرا براي رسيدن به اهداف مدنظر در سند تحول راهبردي بانک را براي حاضران مطرح کرد.
مديرعامل بانک قوامين ضمن تشکر از همراهي و همدلي سهامداران با هيأت مديره و مديران بانک حاصل اين همدلي و همراهي را پيشرفت بانک در بخشهاي مختلف کاري دانست . سپس با انتخاب رئيس ، ناظرين و منشي ، مجمع رسما آغاز به کار کرد. در ادامه اين گزارش آمده است، طبق مجوز بانک مرکزي مصوب گرديد تعداد اعضاي هيأت مديره بانک از 7 نفر به 5 نفر کاهش يابد که مورد تصويب اعضاي حاضر در مجمع قرار گرفت.
اين گزارش حاکي است در ادامه اين مجمع طي مجمع عموميبطور فوق العاده با تأييد و انتخاب سهامداران بانک آقاي احمد زارع به عنوان عضو جديد هيات مديره بانک با تأييد رأي اکثريت انتخاب گرديد . همچنين موسسه حسابرسي هوشيار مميز ، به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانوني اصلي و موسسه حسابرسي فاطر به عنوان حسابرس مستقل و بازرس قانوني علي البدل بانک براي سال مالي منتهي به 96/12/29 انتخاب شدند. اين گزارش ميافزايد سهامداران حاضر در مجمع در ادامه روزنامههاي دنياي اقتصاد و اطلاعات را به عنوان روزنامههاي رسميبانک جهت درج آگهي انتخاب کردند.
پس از پايان کار مجمع بنا به خواست سهامداران دکتر تقي نتاج با حضور در جمع صميميسهامداران محترم بانک به پرسشهاي مختلف آنان پاسخ گفت . مديرعامل بانک قوامين سهامداران را صاحبان اصلي بانک خواند و از آنان به خاطر سعه صدر، همدلي و پشتيباني از مديران بانک در طول اين سالها تقدير و تشکر کرد و ابراز اميدواري كرد كه با تداوم اين رويكرد سهامداران شريف آيندهاي بهتر در پيش روي بانك وزين قوامين خواهد بود.