واکنش بورس تهران به نوسانات نرخ ارز

واکنش بورس تهران به نوسانات نرخ ارز

نقدینه- در حالی در هفته‌های گذشته بورس تهران به افزایش قیمت دلار بی‌توجه بود که امروز روند قیمت سهم‌ها با رشد قیمت دلار همگام شد. سهم‌های خودرویی امروز توانستند تا نزدیک پنج درصد رشد در قیمت پایانی مواجه شوند.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه، با اینکه قیمت دلار در هفته گذشته با تلاطم‌هایی همراه شد و در روزهایی مرز ۴۷۰۰تومان را شکست، بورس تهران چندان تحت تاثیر این افزایش قرار نگرفت و روند کاهش قیمت سهم‌ها ادامه پیدا کرد. اما در این هفته با تداوم رشد قیمت‌ها شاخص کل بورس روند افزایشی به خود گرفته است. امروز  شاخص کل بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادار تهران ۲۲۵واحد رشد کرد و به رقم ۹۸هزار و ۳۳واحدی رسید.
شاخص کل‌ هم‌وزن نیز با ۱۰۲واحد رشد به عدد ۱۷هزار و ۶۱۲دست یافت. شاخص آزاد شناور طی معاملات امروز ۲۲۹واحد رشد کرد و به رقم ۱۰۵هزار و ۱۹۰رسید. شاخص بازار اول و بازار دوم هر یک به ترتیب ۲۰۳و ۲۴۹واحد رشد کردند.
بانک کارآفرینی، آسان‌پرداخت پرشین، گروه پتروشیمی سرمایه‌گذاری ایرانیان و سرمایه‌گذاری غدیر هر یک به ترتیب ۱۵۹، ۲۹، ۱۹و ۱۶واحد در کاهش دماسنج بازار موثر بودند. در طرف مقابل ملی صنایع مس ایران، مدیریت سرمایه‌گذاری امید و ایران‌خودرو به ترتیب با ۸۵، ۷۱و ۳۲واحد تاثیر، سعی کردند شاخص‌ها را نسبت به روز گذشته تقویت کنند.
امروز در گروه خودرو و ساخت قطعات، روند قیمت بسیاری از سهم‌ها افزایشی بود به طوری که تقریبا تمام سهم‌های اصلی رشد بیش از ۴درصدی را نسبت به روز گذشته تجربه کردند. این گروه امروز تاثیر بسزایی در روند شاخص کل بازار داشت. خودرویی‌ها امروز شاهد معامله ۲۳۳میلیون سهم به ارزش نزدیک به ۲۹میلیارد تومان بودند
در گروه فلزات اساسی نیز ۶۷میلیون سهم به ارزش بیش از ۲۱میلیارد تومان جابه‌جا شد. در این گروه تعداد زیادی از سهم‌ها با افزایش در قیمت پایانی روبرو شدند اما درنهایت سهم‌هایی که روند کاهشی را تجربه کرده‌اند نیز کم نبودند.
گروه نفت، کک و سوخت هسته‌ای نیز امروز با روند رشد در قیمت‌های پایانی‌اش مواجه شد و تنها سه نماد در این گروه افت قیمت را تجربه کردند. نیمی از سهم‌ها در گروه محصولات شیمیایی نیز با افزایش قیمت روبرو شدند.
در گروه استخراج کانه‌های فلزی روند قیمت سهم‌ها عمدتا کمتر از دو درصد به سمت بالا یا پایین بود. در این گروه نزدیک به ۳۱میلیون سهم به ارزش ۱۰میلیارد و ۷۰۰میلیون تومان مورد داد و ستد قرار گرفت.
ارزش معاملات بورس تهران به حدود ۱۷۵میلیارد تومان رسید که این رقم ناشی از دست به دست شدن ۸۰۶میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی ۷۲هزار و ۳۲۵نوبت داد و ستد بود.
آیفکس نیز با رشد ۶.۹واحدی روبرو شد و به رقم ۱۰۹۲.۵رسید. ارزش معاملات فرابورس ایران رقم ۲۱میلیارد تومان را تجربه کرد و حجم معاملات به عدد ۴۳۱میلیون سهم و اوراق مالی رسید. از جمله نمادهای تاثیرگذار روی آیفکس پتروشیمی مارون، پتروشیمی زاگرس و پالایش نفت لاوان بود
https://naghdineh.ir/page/32306/
لینک مطلب :
چاپ print version