چگونه انگیزه شغلی فروشند گان خدمات بیمه را افزایش دهیم ؟

*حمید رضا حاجی اشرفی

چگونه انگیزه شغلی فروشند گان خدمات بیمه را افزایش دهیم ؟

برخی از همکاران محترم شبکه فروش بیمه درخواست نوشتن یادداشتی انگیزشی در خصوص نحوه فعالیت موثر تر در بازار بیمه را نموده اند و برخی از همکاران نیز در تماس هایی که دارند اظهار خستگی از کار را مینمایند!!!!!

تجربه سالها فعالیت در بازار بیمه از زوایای مختلف نشان داده است که شغل نمایندگی و کارگزاری بیمه یکی از دشوارترین مشاغل در بین همه مشاغل در دنیاست و این موضوع در همه بازارهای بیمه کشورهای مختلف صدق میکند.
ولی ,با تمام  این سختی ها   بیمه گری از جمله خدماتی است  که موجب نجات زندگی و حیات مالی اشخاص در مقابله با  انواع حوادث  و نجات از ورشکستگی و فقر میدهد.
همین نکته هزاران بار به یک فروشنده خدمات بیمه و کارشناسان شرکت های بیمه انرژی مثبت و انگیزه شغلی میدهد تا محکم و استوار بر اهمیت و نقش سازنده فعالیت خویش خشنود باشند و تداوم فعالیت داشته  باشند .
 این نکته را فراموش نباید نمود که در یک دفتر نمایندگی یا کارگزاری بیمه حداقل پانزده فعالیت متوالی و موازی وجود دارد که بطور پیوسته لازمست انجام گیرند.
برای کسب موفقیت در جذب پرتفوی و نیز رشد منطقی کسب و کار  و حفظ مشتریان ,نقش آموزش های فنی و بازاریابی بسیار با اهمیت هستند .
یک نماینده و یک کارگزار توانمند علاوه بر شناخت نکات فنی بیمه گری ,نیازمند برخورداری از دانش بازاریابی و فروش علمی و جامعه شناسی میباشد.
 امروزه در بازار همه محصولات این  حرفه ای ها هستند که حرف اول و آخر را میزنند و آماتور ها به سرعت از بازار حذف خواهند شد.
در بازار بیمه ,همه فعالین آن لازمست بیاموزند که تنها راه موفقیت همکاری گروهی و تقسیم کار در یک کارگروه  است .
بطور اصولی انجام همه مراحل کار توسط یک نفر در یک دفتر فروش بیمه منجر به خستگی فکری و فیزیکی به تدریج خواهد شد .
برای ممانعت از این وضعیت ,
برنامه ریزی و سازماندهی و اجرای کارها در یک کارگروه که منافع هر فرد عضو آن دقیقا مشخص گردیده باشد میتواند به افزایش انگیزش و نیز کاهش استرس های شغلی بینجامد .
 تقسیم بندی ساعات کار روزانه و اختصاص بخشی از ساعات روز و هفته به خانواده ,به ورزش ,به نیایش و به هنر و  دوری از فضای کار میتواند موجب تمدد اعصاب و رفع خستگی شغلی گردد .
به همکاران محترم عضو شبکه فروش بازار بیمه توصیه مینمایم با تعیین ساعات اختصاصی به کار ,مابقی ساعات را به امور شخصی و امور خانواده اختصاص داده و با تقسیم کار خدمات مختلف مورد درخواست بیمه گذاران را به افراد تعیین شده در آن حوزه ارجاع دهید تا از فشار کاری و ذهنی که نتیجه اش خستگی و کاهش انگیزه میگردد ممانعت بعمل آید .
نکته مهمتر اینکه , مدیران شرکت های بیمه نیز لازمست با دعوت از مشاوره روانشناسان مجرب ,
و تعیین استراتژی بازاریابی و تبلیغات به یاری شبکه فروش همکار خویش برآمده و مانع از کاهش انگیزه آنان گرددند.
خدمات بیمه ناجی انسانهای بیشماری در جوامع بشری بوده و میباشد که حضور در این بخش و فعالیت در این حوزه میتواند خود انگیزه ای والا در اشخاص شاغل در این زمینه ایجاد کند .
با بیاد آوردن همین نکته و انرژی مثبتی که همکاران محترم شبکه فروش به بیمه گذاران خویش منتقل مینمایند, میتواند چراغی فروزان در فراسوی کارشناسان صنعت بیمه در محیط کار و زندگی و موجب بالندگی همیشه ایشان در اجتماع  پیرامون باشد.
* مطالعات ریسک و بیمه
https://naghdineh.ir/page/32098/
لینک مطلب :
چاپ print version