برنامه ریزی افزایش ضریب نفوذ ۳.۲درصدی بیمه در دولت دوازدهم

همتی تشریح کرد؛

برنامه ریزی افزایش ضریب نفوذ ۳.۲درصدی بیمه در دولت دوازدهم

نقدینه- رئیس کل بیمه مرکزی با تشریح مهم ترین چالش های درونی و بیرونی صنعت بیمه کشور، چشم انداز این صنعت را دستیابی به ضریب نفوذ ۳.۲درصدی تا پایان سال ۱۴۰۰و تا پایان دولت دوازدهم عنوان کرد.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه، عبدالناصر همتی درباره مهم ترین چالش های درونی و بیرونی صنعت بیمه گفت: چالش درونی صنعت بیمه کشور مطلوب نبودن عملکرد بازیگران و فعالان بازار بیمه است.
وی افزود: مهم ترین عوامل این مساله نامتعادل بودن ترکیب پرتفوی صنعت بیمه، پایین بودن سهم بیمه های زندگی در پرتفوی بیمه کشور، پایین بودن حق بیمه سرانه، بالا بودن سهم بخش دولتی از پرتفوی بازار بیمه و پایین بودن سطح تعاملات بین المللی صنعت بیمه است.
رئیس شورایعالی بیمه چالش های بیرونی صنعت بیمه را نیز وضع عوارض متعدد مستقیم و غیر مستقیم بر حق بیمه شخص ثالث و سایر رشته ها، اخذ مالیات بر ارزش افزوده از عملیات بیمه و موانع مقرراتی برای جذب و حفظ منابع انسانی کارآمد برشمرد.
همتی، مدیریت منابع ارزی را از جمله ارکان مهم اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و افزود: صنعت بیمه با هدف خنثی کردن اثر تحریم ها، اقداماتی مانند ایجاد حساب اتکایی ویژه تحریم، تشکیل کنسرسیوم های اتکایی و کلوپ های P&I، ارائه پوشش های اتکایی مناسب در تمامی رشته ها و افزایش ظرفیت نگهداری ریسک در داخل کشور را انجام داده که نتایج خوبی را به همراه داشته است.
وی تصریح کرد: بیمه مرکزی در دولت دوازدهم گسترش پوشش های جدید بیمه ای، گسترش و استقرار کامل سامانه سنهاب و هایت الکترونیک صنعت بیمه (سنهاب)، اعطای مجوز به شرکت های بیمه تخصصی با اولویت شرکت بیمه زندگی، درخواست کاهش عوارض وضع شده بر بیمه شخص ثالث، پیگیری روابط بیمه اتکایی با شرکت های معتبر خارجی و تسهیل جذب سرمایه گذاری خارجی در صنعت بیمه را با جدیت می کند.
همتی، ارتقاء سلامت و ثبات مالی موسسات بیمه؛ استقرار نظام حاکمیت شرکتی از طریق تصویب آئین نامه حاکمیت شرکتی موسسات بیمه؛ ارتقاء نقش اقتصادی بیمه در تامین رفاه و امنیت مردم از طریق افزایش ضریب نفوذ بیمه، افزایش و گسترش رشته های بیمه ای؛ افزایش سهم بیمه های عمر از حق بیمه های بازرگانی تا ۵۰درصد نسبت به سال پایه اجرای قانون برنامه ششم؛ افزایش ظرفیت پذیرش ریسک در بازار بیمه کشور و شناسایی بازارهای جدید بین المللی را از جمله مهم ترین اولویت های صنعت بیمه در دولت دوازدهم عنوان کرد.
رئیس کل بیمه مرکزی در پاسخ به این سوال که چشم انداز صنعت بیمه را در دولت دوازدهم چگونه ارزیابی می کند، گفت: با برنامه ریزی های انجام شده تا سال ۱۴۰۰سهم بخش غیردولتی در بازار بیمه به حدود ۶۵درصد و سهم بیمه های زندگی نیز به ۲۰.۱درصد خواهد رسید.
رئیس شورایعالی بیمه ادامه داد که تا سال ۱۴۰۰، حق بیمه سرانه سالانه ۲۰درصد رشد خواهد داشت و ضریب نفوذ بیمه نیز به ۳.۲درصد خواهد رسید.
https://naghdineh.ir/page/29207/
لینک مطلب :
چاپ print version