با همکاری سازمان مدیریت صنعتی
بانک دی دوره عالی مدیریت عمرانی و ساختمانی راه اندازی کرد
نقدینه- دوره عالی مدیریت عمرانی و ساختمانی با هدف توسعه توانمندیهای مدیران و کارشناسان و با همکاری گروه مالی دی و سازمان مدیریت صنعتی ایران راهاندازی شد.
به گزارش پایگاه خبری نقدینه، هولدینگ ساختمانی بانک دی و شرکت عمران و مسکن آباد دی (عماد) با رصد عوامل کلیدی موفقیت پروژههای عمرانی و ساختمانی و علل ناکامی این پروژهها که عمدتا دلایل غیر اعتباری است در راستای مسوولیتهای اجتماعی خود، اقدام به طراحی دورهای کاربردی ـ تخصصی در مقطع کارشناسی ارشد با همکاری سازمان مدیریت صنعتی کرد.
این دوره عالی با هدف توسعه شایستگیها و توانمندیهای مدیران ارشد و میانی شرکتها و سازمانهای عمرانی و ساختمانی با عنوان «دوره عالی مدیریت عمرانی و ساختمانی (Construction MBA) در محل سازمان مدیریت صنعتی رونمایی و تفاهم نامه همکاری با امضای مدیرعامل بانک دی و رییس سازمان مدیریت صنعتی مبادله شد.
احمد شفیعزاده ، مدیرعامل بانک دی در مراسم گشایش این دوره اظهار داشت: مطابق با اولويتهاي سند چشمانداز 20 ساله كشور، برنامههاي توسعه، سياست خصوصيسازي و كاهش تصديگري دولت شرايط به گونهاي رقم خورده است كه دستيابي به اهداف تعريف شده نيازمند و تابعي از شايستگيهاي مديريتي و تخصصي خواهد بود.
وی افزود: موفقيت سازمانهاي پروژه محور، نيازمند سازمانهايي با تفكر متعالي، راهبردهاي اثربخش، نوين و استراتژيك و مجهز به منابع انساني كارآمد است. سازمانهايي كه با رشد منابع انساني خود با سرعت و چابكي، نيازها و ريسكهاي طرحهاي عمراني و ساختماني را درك و با هوشمندي تمام، توانايي پاسخ به اين نيازها را داشته باشند.
مدیرعامل بانک دی با اشاره به آمارهایی که درباره مشکلات حوزه ساخت و ساز در کشور وجود دارد، تصریح کرد: ﻣﻮﻓﻘﻴﺖ ﻃﺮحﻫﺎي ﻋﻤﺮاﻧﻲ و ساختماني ﻛﺸﻮر از بزرگترين و مهم ترين اهداف و دغدغههاي مديران و كليه افراد درگير در برنامهريزي توسعه كشور است.
فرهام مقدم راد، مدیر عامل شرکت عماد نیز در این مراسم با اشاره به اینکه هر سال بخش بزرگي از اعتبارات و منابع مالي كشور صرف سرمايهگذاري در طرحهاي عمراني و ساختمانی ميشود، گفت: به طور متوسط اين طرحها چه در بخش ملی و چه در بخشهاي استاني و منطقهاي با بيش از 50 درصد تأخير در پيشرفت كار مواجه هستند.
به گفته وی، تأخير در پيشرفت كار، علاوه بر آنكه موجب طولاني شدن زمان اجرا و صرف هزينههاي قابل توجه براي تكميل و راهاندازي آنها ميشود، به تحميل هزينه فرصتهاي از دست رفته بر بخشهاي اقتصادي بهرهبرداري و نيز توجيه ناپذيري طرحها در مراحل بعد نيز منجر میشود.
مقدم راد ادامه داد: بررسی وضعیت برنامه زمانبندی و روند زمانی واقعی پیشرفت طرحهای عمرانی کشور بیانگر این نکته است که 17.8 درصد از پروژهها (با وزن مالی 18.1 درصد) مطابق با برنامه زمانی تعیین شده و 7.7 درصد از پروژهها (با وزن مالی 12.3 درصد) به طور متوسط 19 درصد از برنامه زمانبندی جلوترند و 74.5 درصد پروژهها (با وزن مالی 69.9 درصد) 18.8 درصد از برنامه زمانبندی عقبترند.
در این مراسم همچنین مجتبی رجب بیگی رییس سازمان مدیریت صنعتی، حیدر جهانبخش نایب رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران، اقبال شاکری عضو شورای شهر تهران و سیدهادی حسینیفر مدیرعامل شرکت توسعه دیدار ایرانیان در مورد مباحث و چالشهای مهم طرحهای عمرانی و ساختمانی و ضرورت اجرای این دوره عالی مطالبی ارائه کردند.
سخنرانان ابراز امیدواری کردند تا تیم برگزارکننده با طراحی دوره مبتنی بر محتوای تخصصی و مرور مطالعات موردی طرحهای عمرانی و ساختمانی، مقدمات پرورش مدیران و کارشناسان توانمند را فراهم آورده تا گام بلندی در تحقق اهداف عالی کشور برداشته شود