شاخص آسیا و دلار را پایین آورد

بمب هیدروژنی کره طلا را صیقل داد

شاخص آسیا و دلار را پایین آورد

نقدینه- آزمایش بمب هیدروژنی کره شمالی بازارهای جهانی را تحت الشعاع خود قرار داد و بر روی شاخص بورس آسیا و دلار تاثیر منفی گذاشت؛ البته طلا را جلا داد.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه، به دنبال آزمایش بمب هیدروژنی کره شمالی بازارهای جهانی تحت الشعاع این اقدام «پیونگ یانگ» قرار گرفت و تاثیر منفی بر روی آنها گذاشت.
در همین حال شاخص بورس کشورهای آسیایی نیز به این آزمایش هسته ای واکنش منفی نشان داد و میانگین شاخص بورس منطقه آسیا-اقیانوسیه در خارج از ژاپن ۴دهم درصد کاهش یافت. بورس «نیکی» ژاپن هم ۹دهم درصد روند نزولی به خود گرفت. شاخص بورس «کاسپی» کره جنوبی ۴دهم درصد تنزل پیدا کرد.

 همچنین دلار در برابر ین ژاپن با کاهش روبرو شد و در برابر ۱۰۹.۲۲ین رسید. دلار آمریکا در مقابل فرانک سوئیس به ۰.۹۶۱۰فرانک کاهش یافت؛ ضمن اینکه شاخص دلار در مقابل ۶سبد اصلی ارز جهان با ۰.۱۵درصد کاهش به ۹۲.۶۷۴واحد رسید، هر یورو هم به ۱.۱۸۸۰دلار کاهش یافت. به گزارش ایبنا، در بازار جهانی طلا هم هر اونس فلز زرد با ۶درصد افزایش قیمت به یکهزار و ۳۳۲دلار و ۲۰سنت رسید که بیشترین رقم در ۱۰ماه اخیر محسوب می شود.

https://naghdineh.ir/page/28196/
لینک مطلب :
چاپ print version