مسئول جدید افزایش سرمایه ها در سازمان بورس مشخص شد

مسئول جدید افزایش سرمایه ها در سازمان بورس مشخص شد

نقدینه- مسئول جدید و مستقیم افزایش سرمایه شرکت ها و اوراق بهادار مربوط به پذیره نویسی و... در سازمان بورس مشخص شد.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه، در پی عزیمت غلامرضا ابوترابی از ریاست اداره نظارت بر انتشار و ثبت اوراق بهادار سرمایه‌ای سازمان بورس به مدیرعاملی شرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه که اواخر تیر رخ داد، مسئول مستقیم افزایش سرمایه ها و اوراق بهادار مربوط به پذیره نویسی و... مشخص شد.
به این ترتیب ، میثم طهماسب‌زاده بائی که پیش از این کارشناس مسئول اداره نظارت بر انتشار و ثبت اوراق بهادار سرمایه‌ای سازمان بورس بود ، به عنوان سرپرست این اداره مهم منصوب شده است.
این درحالی است که علی بیگ زاده از اوایل مرداد مدیریت نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس را به عهده گرفته که از چند سال و بعد از عزیمت بهروز زارع، بدون مدیر بود.
https://naghdineh.ir/page/27943/
لینک مطلب :
چاپ print version