برای تعیین تعرفه بیمه های تکمیلی
سندیکای بیمه گران با مراجع درمانی توافق کرد
نقدینه - مدیر برنامه و بودجه شرکت بیمه ایران گفت: بخشی از مدیریت بیمه های درمان تکمیلی به سندیکای بیمه گران واگذار شده است .
به گزارش پایگاه خبری نقدینه، بهروز اسدنژاد افزود: در این راستا سندیکای بیمه گران نمایندگان استانی را معرفی کرده است تا با مراجع درمانی بخش خصوصی وارد تعامل شوند که این تعاملات در حال انجام است.
وی با تاکید براینکه بیش از 90 درصد توافقات صورت گرفته است، اظهار داشت: در این تعاملات اهداف وزارت بهداشت محقق و تعرفه های توافقی حاصل شده است.
عضو انجمن حرفه ای صنعت بیمه با تاکید بر اینکه این بازی باید برد- برد باشد به ریسک نیوز گفت: از آنجا که شرکت های بیمه باید با توجه به تعرفه های جدید و مصوب پیش روند ، باید حق بیمه ای را در نظر بگیرند که در عین اینکه هزینه ها را پوشش دهد ضریب خسارت نیز بالا نرود وقابل کنترل باشد.
به گفته وی بیمه مرکزی طبق قانون در هر رشته بیمه ای نسبت سهم اتکایی دارد و اگر ضریب خسارت در هر رشته بیش از مقدار مشخص شده باشد ، سهم اتکایی را به شرکت های بیمه نمی دهد در این راستا شرکت های بیمه باید این مساله را در رشته های بیمه ای که خسارت بالایی دارند مانند درمان در نظر بگیرند.
وی افزود: از یک سو مطالبات پزشکان باید پاسخ داده شود ، از طرف دیگر حرکت باید در راستای ترویج فرهنگ بیمه های درمان تکمیلی د رجامعه باشد و از سوی دیگر ضریب خسارت نیز باید از سوی شرکت بیمه ای کنترل شود و همین امر سبب شده بیمه های درمان تکمیلی برای شرکت های بیمه چالش های زیادی را ایجاد کند.
اسد نژاد با تاکید براینکه بیمه درمان تکمیلی مثلثی منشکل از اضلاع وزارت بهداشت ، شرکت های بیمه و بیمه گزاران است ، عنوان کرد: این بازی باید برد –برد باشد به طوریکه تعرفه ها به گونه ای باشد که بیمه گر ، وزارت بهداشت و در نهایت بیمه گزار منتفع شوند.
وی در ادامه با انتقاد از نرخ شکنی برخی شرکت های بیمه اظهار داشت: در بیمه نامه درمان تعرفه های مصوب وجود دارد که شرکت های بیمه باید در راستای آن حرکت کنند که در بازار رقابتی برخی شرکت های بیمه نرخ ها را پایین تر می گیرند که این امر منجر به افزایش ضریب خسارت این رشته بیمه ای می شود و گاها ضریب خسارت برای شرکت بیمه غیرقابل کنترل می گردد.
این گزارش می افراید، به نظر می رسد شرکت های بیمه نیز باید در راستای محاسیه علمی ریسک و شناسایی سود در حوزه بیمه های درمان تکمیلی حرکت کنند زیرا به گفته کارشناسان شرکت های بیمه در مطالعه دقیق بازار در حوزه بیمه های تکمیلی دچار ضعف هستند و به همین دلیل است که صنعت بیمه طی سال های گذشته شاهد ورشکستگی و متضرر شدن چند شرکت بیمه ای در این حوزه بوده است.
شناسایی گزوههای هدف ، ارایه سبد محصول مطابق با نیاز گروهها ، نحوه بازار یابی ، مطالعه دقیق بازار و محاسبه ریسک بیمه نامه درمان مطابق با واقعیات روز در ارایه یک مدل بهینه در بیمه نامه درمان تکمیلی به شرکت های بیمه کمک می کند.