به گزارش پایگاه خبری نقدینه، در این جلسه بر تهیه فرایند های لیزینگ مسکن در فروش اقساطی و اجاره به شرط تملیک با در نظر گرفتن فرایند های ثبتی و حقوقی ، مالیاتی و قانونی تاکید شد.
همچنین مدیران عامل شرکت های لیزینگ موافقت کردند مدل کسب و کار خدمات اجاره داری به انبوه سازان و مالکان تهیه شود و قرار شد طرح مطالعاتی آن نیز تهیه گردد و بررسی شود چرا در گذشته بانک ها عاملیت انبوه سازان را نپذیرفتند و موضوع در بررسی های انجمن ملی لیزینگ لحاظ شود.
شرکت ها با اشاره به این موضوع که لیزینگ مسکن مستلزم بکارگیری منابع زیاد مالی است اذعان داشتند که باید ریسک های مترتب بر لیزینگ مسکن به خصوص در اجاره های اعتباری به صورت تخصصی تحلیل شود.
مدیران عامل شرکت های لیزینگ تاکید کردند مجوز ورود به حوزه مسکن برای لیزینگ یک پتانسیل بالقوه است و باید تبدیل به یک فرصت شود و رقبای جدید با ابزار های فروش آنلاین و استفاده از فضای مجازی خواهند آمد و از اکنون باید برای تجهیز صنعت به ابزار های نوین و خلاق مبتنی بر فن آوری اطلاعات آماده شویم.
در ادامه جلسه مقرر شد ضمن بررسی مدل عاملیت و کارگزاری در حوزه لیزینگ مسکن از امکانات بانک مرکزی در ایجاد موسسات پس انداز و تسهیلات مسکن و همچنین بازار سرمایه برای ورود شرکت های لیزینگ به بازار مسکن باید استفاده شود.