تشریح آخرین وضعیت تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان

تشریح آخرین وضعیت تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان

نقدینه- رئیس هیات تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان گفت:در حال حاضر برخی باندهایی که در اختلاس در بانک سرمایه نقش داشتند، برای عزل مدیر عامل بانک سرمایه فشار می‌آورند.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه، پرونده مدیر عامل فعلی بانک سرمایه مشکلی ندارد، اما این افراد می‌خواهند جهت انحراف تفحص فردی را عزل کنند که خودش علیه سوءاستفاده کنندگان از اموال عمومی صندوق ذخیره فرهنگیان شکایت کرده است.
در همین راستا نامه‌ای به رئیس بانک مرکزی و رئیس آموزش و پرورش در انتقاد به این اقدام غیر عرفی و غیر قانونی نوشته‌ایم.
به تازگی اطلاع پیدا کردیم که بانک سرمایه دارای شرکت هایی است که احتمالا فسادهایی نیز در آن شرکت ها رخ داده است.
در حال حاضر هیات تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان کار تحقیق و تفحص را در شرکت سرمایه‌گذاری و ساختمانی معلم و پترو معلم و ماشین سازی اراک و سایر شرکت های تابعه بانک سرمایه انجام می دهند که امیدواریم گزارش نهایی تفحص را تا قبل از اردیبهشت ماه به صحن مجلس ارائه کنیم.
https://naghdineh.ir/page/23003/
لینک مطلب :
چاپ print version