دردسرهای بروکراسی و تاخیر در گمرک و بانک

دردسرهای بروکراسی و تاخیر در گمرک و بانک

نقدینه-معاون وزیر اقتصاد گفت: بروکراسی و تاخیرهای زمانی در بانک ها و گمرک موجب رسوب کالا در انبارهای گمرک شده و کالاها مشمول قوانین متروکه و برای تعیین تکلیف به سازمان اموال تملیکی معرفی می‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه، حسین قضاوی در مراسم تودیع و معارفه نمایندگان قوه قضائیه در هیات عالی نظارت سازمان اموال تملیکی با اشاره به اهمیت مبارزه با پدیده قاچاق در کشور افزود: هر کشوری باید ساز و کار مناسبی را برای حمایت از تولیدات داخلی و مدیریت واردات کالا و خدمات در چارچوب سیاست های کلان اقتصادی داشته باشد و برای موفقیت در این امر مهم، نیازمند بازوهای اجرایی و ساماندهی مناسب در حوزه های مختلف است.

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد: همه ارکان کشور برای جلوگیری از قاچاق کالا لازم است تمام تلاش خود را به کار بندند، چرا که قاچاق از یکسو موجب تضییع درآمدهای دولت و از سوی دیگر ورود کالاهای بی کیفیت به بازارهای داخلی می شود و تولیدکنندگان داخلی را در بازارهای رقابتی دچار چالش می کند.

وی با اشاره به اهمیت انسجام در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: هر چقدر سیاستگذاری ها در این حوزه منسجم تر باشد کارایی مبارزه با قاچاق بیشتر خواهد شد و نقش سازمان اموال تملیکی در این خصوص می تواند بسیار موثر باشد.

قضاوی با اشاره به اهمیت ساماندهی اقدامات نهادهای مالی و گمرک در حمایت از وارد کنندگان افزود: باید کارکرد حوزه بانکی، بیمه و گمرک در کشور به گونه ای باشد که وارد کنندگان کالا با کارایی بیشتری به خدمات مورد نیاز خود دست یابند و بروکراسی موجب تضییع حقوق آنان نشود.

وی افزود: بعضا بروکراسی و تاخیرهای زمانی در بانک ها و گمرک موجب رسوب کالا در انبارهای گمرک گشته و کالاها مشمول قوانین متروکه می شود و برای تعیین تکلیف به سازمان اموال تملیکی معرفی می شوند که ضرورت دارد کارکنان این سازمان به حق الناس توجه وی‍ژه ای داشته باشند.

معاون وزیر اقتصاد تصریح کرد: در تعارض منافع سازمان با منافع صاحب کالای متروکه باید توجه داشته باشید که حقی از کسی ضایع نشود؛ همانگونه که در شعار سازمان به این موضوع تصریح شده و سازمان اموال تملیکی را امین اموال دولت و حافظ حقوق ملت معرفی می نماییم.

وی با اشاره به اهمیت شفافیت فرآیندهای سازمان اموال تملیکی افزود: باید شرایطی فراهم کرد که سیستم یکپارچه در این سازمان حاکم شود و به نحو کارا، انبارها و ترانزیت کالا مدیریت گردد، معاملات سازمان هر چه بیشتر شفاف شود به گونه ای که فرآیندهای آن به بهترین نحو و در کمترین زمان به انجام برسد.

قضاوی خاطرنشان کرد: البته پیشرفت هایی ملموسی در زمینه سیستم یکپارچه در سازمان اموال تملیکی اتفاق افتاده است و هیات عالی نظارت می تواند با حساسیت و همراهی لازم، اقدامات موثری را برای بهبود شیوه ها داشته باشد.

https://naghdineh.ir/page/17642/
لینک مطلب :
چاپ print version