بانک های اروپایی هنوز حساب ایرانی ها را مسدود می کنند

رییس کمیسیون صادرات اتاق بازرگانی:

بانک های اروپایی هنوز حساب ایرانی ها را مسدود می کنند

نقدینه- رییس کمیسیون صادرات اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه بانک‌های اروپایی به ویژه آلمانی با بداخلاقی هنوز حساب صادرکنندگان ایرانی را مسدود می‌کنند

به گزارش پایگاه خبری نقدینه، اسدالله عسگراولادی در نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران اظهار داشت: دو چالش عدم ثبات نرخ ارز و مسائل بانکی پیش روی صادرکنندگان است که فعالان اقتصادی خواهان ثبات نرخ ارز هستند زیرا فعالان اقتصادی برای فعالیت‌های خود باید برنامه‌ریزی داشته باشند.

وی ادامه داد: به صراحت می‌توان گفت نمی‌توان به راحتی پول صادرات را به کشور بازگرداند و هزینه‌های مختلفی برای بازگشت پول به کشور داده می‌شود.

عسگراولادی با بیان این نکته که صادرات که باید محور همه فعالیت‌ها باشد، در سال گذشته نسبت به سال جاری 20 درصد کمتر بوده است ادامه داد: میزان صادرات کالا در سال گذشته 52 میلیون تن به ارزش 26 میلیارد دلار بوده است که در هشت ماهه نخست سال جاری این میزان به 62 میلیون تن افزایش یافته است و پیش بینی می‌شود میزان صادرات کشور تا پایان سال به 50 میلیارد دلار افزایش یابد.

رییس اتاق بازرگانی ایران و چین با بیان اینکه غرب بداخلاقی‌هایی داشته و باید به آن پایان دهد، گفت: زمانی که تحریم‌ها آغاز شد حجم صادرات کشور 15 تا 16 میلیارد دلار بود اما این میزان درسال جاری به 50 میلیارد دلار خواهد رسید و این درحالی است که تحریم‌ها بر صادرات تأثیری نداشته و کشورهای تحریم کننده نسبت به ایران ضرر بیشتری عایدشان شده است. 

وی اضافه کرد: در برنامه ششم قصد برآن است تا با فعال کردن دو هزار واحد بازرگانی میزان تجارت کشور را به 70 میلیارد دلار افزایش دهیم.

عسگراولادی گفت: تفاوت میزان صادرات و واردات کشور در حال حاضر 10 درصد است و این درحالی است که در اوایل انقلاب حجم صادرات کشور 300 میلیون دلار و حجم واردات 25 میلیارد دلار بوده است.

وی از وزیر صنعت، معدن و تجارت خواستار شد تا انقضای کارت‌های بازرگانی را برای تمام فعالان اقتصادی همچون واردکننده، صادرکننده و تولیدکننده به 5 سال افزایش دهد و این تبعیض در تمدید از بین رود.

رییس اتاق بازرگانی ایران و چین با بیان اینکه تمدید کارت‌های بازرگانی دو ماه زمان می‌برد، خاطرنشان کرد: در تمدید کارت‌های بازرگانی باید به دستگاه‌های مختلف همچون وزارت دارایی و بیمه مراجعه کرد که این موضوع بسیار وقتگیر و همراه با اذیت‌هایی است و به شخصه معتقدم در تمدید کارت بازرگانی باید مسئله بیمه دیده نشود.

عسگراولادی گفت: در رابطه با یک در هزار میزان فروش باید همانگونه که این میزان در برخی موارد کاهش یافته است برای کارخانجات زیان ده و کم کارآمد بسیار کاهش یابد و در برخی موارد این میزان از آنها دریافت نشود و این در حالی است که برخی از اتاق‌های بزرگانی که یک در هزار را از تمام فعالان اقتصادی دریافت می‌کنند نیازی به این پول‌ها ندارند.

 

https://naghdineh.ir/page/1677/
لینک مطلب :
چاپ print version