بانک ها 90 درصد نقدینگی را در اختیار دارند

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام

بانک ها 90 درصد نقدینگی را در اختیار دارند

نقدینه-رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، استفاده درست از نقدینگی در جامعه را عامل مهم رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال دانست و خاطر نشان کرد که  95 درصد از 900 هزار میلیارد تومان نقدینگی کشور در بانک‌هاست.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه،اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین گفت: اگر با برنامه‌ریزی درست این مبلغ که الان تهدیدی برای افزایش تورم و همچنین رکود در جامعه است، وارد چرخه اقتصادی کشور شود، طرح‌های نیمه تمام به پایان می‌رسد، کارخانه‌های تعطیل و نیمه تعطیل به تولید بر می‌گردند، اشتغال رونق می‌گیرد، اقتصاد رشد می‌کند و جامعه نفس می‌کشد.

وی با تأکید بر اینکه باید به مردم تسهیلات بدهیم، تا کارها زودتر و بهتر انجام شود، گفت: اگر تولید کشور در مسیر درست بیفتد، علاوه بر حل مهمترین مشکل جامعه که اشتغال است، دولت می‌تواند به خاطر مالیاتی که دریافت می‌نماید، به برنامه‌های خویش برسد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش پایانی سخنان خود با بیان اینکه نباید اعتدال، تحمل و صبوری را از دست داد، خطاب به حاضران اظهار داشت: سعی کنید نسبت به اتفاقات پیرامون خود عکس‌العمل منطقی، عقلانی و بجا داشته باشید و هیچ‌گاه از مسیر اعتدال خارج نشوید.

هاشمی رفسنجانی با تأکید بر اینکه مردمی بودن و اسلامی بودن هر دو به یک اندازه در نظام جمهوری اسلامی ایران اهمیت دارند، گفت: مخدوش شدن هر یک از اینها خلاف شرع، قانون و ملیت است.

https://naghdineh.ir/page/14456/
لینک مطلب :
چاپ print version