احتمال لغو حکم اعدام بابک زنجانی در صورت همکاری

وزیر دادگستری اعلام کرد:

احتمال لغو حکم اعدام بابک زنجانی در صورت همکاری

نقدینه- وزیر دادگستری گفت: اگر بابک زنجانی همکاری کند، در حکمش تاثیرگذار است؛ حرف، شعار و شماره حساب دادن و خواستن یعنی کلاهبرداری جدید.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه، مصطفی پورمحمدی با اشاره به صدور حکم اعدام برای بابک زنجانی از سوی دادگاه بدوی در مورد اینکه آیا امکان تغییر این حکم وجود دارد؟ گفت: اگر وی همکاری کند در حکمش تاثیر می‌گذارد، ولی تاکنون ندیدیم که وی همکاری کند.

وی افزود: هر زمان که ما پول را در حساب بانکی‌مان دیدیم می‌گوییم که وی همکاری کرده است. حرف، شعار، آدرس، شماره حساب دادن و خواستن یعنی کلاهبرداری جدید.
پورمحمدی درباره آخرین وضعیت بانک اطلاعات کودک نیز گفت: اکنون ساختار و زیرساخت‌های تشکیل این بانک انجام شده و با اپراتور مربوطه قراردادمان را بسته‌ایم، ولی عملیات و ارتباطات و بهره‌دهی آن از ابتدای سال آینده انجام می‌شود.
https://naghdineh.ir/page/14430/
لینک مطلب :
چاپ print version