چقدر خسارت به خودروهای آسیب‌دیده در جنگ پرداخت شد؟

چقدر خسارت به خودروهای آسیب‌دیده در جنگ پرداخت شد؟

نقدینه - بیمه مرکزی اعلام کرد مجموع خسارت پرداختی به خودروهای آسیب‌دیده در جنگ رمضان و جنگ ۱۲ روزه تا ۱۱ آبان ۱۴۰۵ به ۴۶ هزار و ۹۹۶ میلیارد ریال رسیده است.

 به گزارش پایگاه خبری نقدینه ، بر اساس آخرین آمار بیمه مرکزی، مجموع خسارت پرداخت‌شده به خودروهای آسیب‌دیده در جنگ‌های رمضان و ۱۲ روزه به ۴۶ هزار و ۹۹۶ میلیارد ریال رسیده است.

بر اساس این آمار، در بخش مربوط به جنگ رمضان، از مجموع ۳۹ هزار و ۳۴۶ فقره خسارت اعلام‌شده در ۲۹ استان کشور، تاکنون ۳۷ هزار و ۲۸۹ مورد ارزیابی شده است. همچنین خسارت ۳۴ هزار و ۵۹۷ فقره خودرو به ارزش ۴۲ هزار و ۶۶۱ میلیارد ریال پرداخت شده است.

در ارتباط با خسارت‌های ناشی از جنگ ۱۲ روزه نیز بیمه مرکزی تاکنون خسارت ۴ هزار و ۵۲۵ دستگاه خودرو را به ارزش ۴ هزار و ۳۳۵ میلیارد ریال پرداخت کرده است.

بر اساس اعلام بیمه مرکزی، فرایند رسیدگی به پرونده‌ها و پرداخت خسارت خودروهای آسیب‌دیده با هدف جبران زیان مالکان همچنان ادامه دارد.

https://naghdineh.ir/page/139197/
لینک مطلب :
چاپ print version