بانک اقتصادنوین اولین بانک خصوصی خریدار آثار هنری است

بانک اقتصادنوین اولین بانک خصوصی خریدار آثار هنری است

نقدینه - سرسرای موزه هنرهای معاصر تهران در تلاقی بیست و پنج سالگی بانک اقتصادنوین و پاسداشت فرهنگ و هنر ایران‌زمین، میزبان رویدادی فاخر و کم‌نظیر شد؛ شبی باشکوه با حضور نام‌آورترین چهره‌های هنر معاصر ایران که در آن، بانک اقتصادنوین هم‌گام با رونمایی از گزیده‌ای از شاهکارهای اصیل «گنجینه نوین»، فصل تازه‌ای از تعامل اقتصاد و فرهنگ را در راستای مسئولیت اجتماعی خود رقم زد.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه ،  در این مراسم که سه شنبه 27 مرداد ماه در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد، لیلی گلستان، چهره برجسته و پیشکسوت هنر معاصر ایران، در آیین رونمایی از «گنجینه نوین» و با اشاره به پیشگامی تاریخی این مجموعه در حمایت از هنر، در سخنانی عمیق و راهگشا تاکید کرد: اقتصادنوین نخستین بانکی بود که با رویکردی نوآورانه به خرید آثار هنری همت گماشت؛ اقدامی خجسته و ساختارشکن که در آن دوران، پایه‌گذار جریانی اصیل شد و دیری نپایید که به الگویی الهام‌بخش برای سایر نهادهای بانکی و اقتصادی کشور بدل شد.

این هنرمند نام‌آور با تبیین ابعاد اقتصادی و سرمایه‌گذاریِ پایدار در حوزه هنر افزود: امروز بر همگان روشن است که تملک و خرید آثار هنری، فراتر از یک لذت بصری، سرمایه‌گذاری امن و پس‌اندازی هوشمندانه است که در گذر زمان، با ارزش‌افزوده‌ای چشمگیر و خیره‌کننده روبه‌رو می‌شود؛ واقیعیتی که اقتصادنوین دو دهه پیش به درستی آن را کشف و پایه‌گذاری کرد.

گلستان در بخش دیگری از سخنان خود با تمجید از نقش راهبردی بانک اقتصادنوین در حمایت مداوم از هنرمندان و صیانت از میراث هنری سرزمین، خاطرنشان کرد: بانک اقتصادنوین در تمام این سال‌ها، همواره در خط مقدم حمایت از جریان اصیل هنر و هنرمندان این مرزوبوم ایستاده است. ثمره‌ این نگاه متعالی، امروز در قالب مجموعه‌ای فاخر، کم‌نظیر و ارزشمند در گنجینه بانک تجلی یافته است؛ گنجینه‌ای گران‌سنگ که امیدواریم با تدبیر مدیران این مجموعه، در سال‌های پیش‌رو روزبه‌روز غنی‌تر، کامل‌تر و جامع‌تر شود.

https://naghdineh.ir/page/137002/
لینک مطلب :
چاپ print version