زیرساخت‌های قدیمی پاسخگو نیستند

هشدار معاون مدیرعامل بانک اقتصاد نوین درباره بانکداری پساتحریم:

زیرساخت‌های قدیمی پاسخگو نیستند

نقدینه- معاون مدیرعامل بانک اقتصاد نوین با هشدار نسبت به الزامات ورود نظام بانکی به دوران پساتحریم، تأکید کرد که تداوم فعالیت با زیرساخت‌ها و سامانه‌های قدیمی، توان رقابت بانک‌ها را کاهش داده و فرصت‌های پیش‌رو را از بین خواهد برد؛ از این رو نوسازی فناوری و آمادگی پیش از وقوع تحولات، ضرورتی راهبردی برای صنعت بانکداری است.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه، مجید جعفریان در گردهمایی مدیران بانک اقتصاد نوین با تشریح سه سناریوی محتمل برای نظام بانکی در شرایط پساتحریم شامل رفع کامل تحریم‌ها، کاهش نسبی تحریم‌ها و تداوم وضعیت موجود، اظهار داشت: آینده صنعت بانکداری بیش از هر زمان دیگری به فناوری اطلاعات وابسته است و بانک‌هایی که از امروز برای تحول زیرساخت‌های خود برنامه‌ریزی نکنند، در رقابت آینده با چالش جدی مواجه خواهند شد.

وی با بیان این نکته که آمادگی پیش از بحران یک مزیت رقابتی است، افزود: نوسازی معماری سامانه‌های بانکی، توسعه حاکمیت و مدیریت ریسک، بازطراحی زیرساخت‌ها و ارتقای تاب‌آوری از مهم‌ترین اولویت‌های بانک اقتصاد نوین در مسیر تحول دیجیتال است.

جعفریان همچنین سرمایه انسانی را یکی از ارکان اصلی تحول دیجیتال دانست و گفت: توسعه مهارت کارکنان، جانشین‌پروری، حفظ نیروهای متخصص و انتقال دانش، پیش‌نیاز موفقیت در اجرای برنامه‌های فناورانه و تحول‌آفرین بانک است.

وی دوران پساتحریم را فرصتی برای بازتعریف جایگاه بانک‌ها در اقتصاد کشور توصیف کرد و تأکید کرد: بهره‌گیری از این فرصت، نیازمند تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی از امروز است.

https://naghdineh.ir/page/135975/
لینک مطلب :
چاپ print version