فرصت تازه برای سامان‌دهی حساب‌های بانکی مشتریان بانک اقتصادنوین

فرصت تازه برای سامان‌دهی حساب‌های بانکی مشتریان بانک اقتصادنوین

نقدینه - بانک مرکزی تاکید کرده است مشتریانی که دارای بیش از 10 فقره «سپرده فعال و فعال-مسدود» در شبکه بانکی می‌باشند و یا دارای سپرده با وضعیت «راکد» و یا «راکد-مسدود» هستند، باید آنها را سامان‌دهی کنند.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه ، سامان‌دهی سپرده‌های مشتریان حقیقی در شبکه بانکی از جمله پروژه‌های جدی در حال اجراست و در همین راستا، الزاماتی مبنی بر عدم افتتاح و نگهداری بیش از یک حساب جاری ریالی انفرادی و یک حساب جاری ریالی مشترک برای هر شخص حقیقی ابلاغ شده است.

بر این اساس افتتاح سپرده جدید شامل انواع سپرده‌های سرمایه‌گذاری کوتاه مدت، قرض‌الحسنه پس‌انداز و قرض‌الحسنه جاری برای مشتریانی که دارای بیش از ۱۰ فقره سپرده نزد شبکه بانکی هستند، ممنوع اعلام شده است.

به همین دلیل شعب بانک موظف شده‌اند در صورت مراجعه مشتریان حقیقی برای افتتاح انواع سپرده، ‌نسبت به استعلام تعداد و وضعیت سپرده‌های مشتریان در شبکه بانکی اقدام کنند.

https://naghdineh.ir/page/133732/
لینک مطلب :
چاپ print version