برای موفقیت در صنعت بیمه باید به مشتری مداری توجه کرد

مدیر عامل بیمه «ما» در بازدید از شعبه کرج

برای موفقیت در صنعت بیمه باید به مشتری مداری توجه کرد

نقدینه-مجید صفدری مدیرعامل بیمه«ما» به همراه معاون فنی، معاون شبکه فروش و توسعه بازار و تعدای از مدیران ارشد و مشاوران خود از شعبه کرج بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه، در راستای تعامل موثر با شعب و شبکه فروش هر استان مدیرعامل و مدیران ارشد از شعبه کرج بازدید کرده و از نزدیک در جریان مسائل این شعبه قرار گرفتند.

مدیرعامل بیمه «ما» ضمن اشاره به اینکه استان البرز به دلیل داشتن ترکیب جمعیت خوب و شهرک های صنعتی از موقعیت مناسبی در صنعت بیمه برخوردار است گفت: نقش شبکه فروش برای بیمه‌گران بسیار مهم است و به همین خاطر برنامه‌های مستمری جهت تعامل و ارتباط نزدیک با شبکه فروش و شعب هر استان داریم . در بیمه «ما» به شبکه فروش اعتقاد و ایمان داریم و لذا تمام تلاش ما بر این است که زیرساخت ها و شرایط، برای فعالیت همه جانبه نمایندگان فراهم باشد.

وی در ادامه اضافه کرد : محور اصلی بیمه «ما» بر رعایت حقوق مشتری است و در دنیای امروز مشتری حق انتخاب و قدرت چانه زنی فراوان دارد. لذا برنامه آموزشی  نمایندگان را با توجه به مبحث‌های بازاریابی و فروش، فنون مذاکره، مشتری مداری، روش‌های نوین سخنوری و ... گذاشته ایم.

صفدری در پایان ضمن تاکید برآنکه بازاریابی در جهان امروز سمت و سوی  انسان محوری دارد گفت: شغل خدمات رسانی نوعی عبادت است و برای آنکه موفق شوید باید بتوانید در ذهن، قلب و روح مشتری نفوذ کنید. بازاریابی به معنی شکار فرصت‌ها است و داشتن هوش هیجانی درست در موفقیت شما نقش کلیدی دارد.

گفتنی است در پایان این بازدید نمایندگان و پرسنل به بیان مشکلات و دیدگاه های خود پرداختند. تبلیغات  موثر و مطابق با فرهنگ هر استان ، کلاس آموزشی متناسب با نیازهای نمایندگان، اصلاح فرآیند کارمزدها، سرعت و دقت در زمان صدور و خسارت و کاهش هزینه های روانی، زمانی و انرژی از جمله مسائل مطرح شده بود و مقرر شد که توسط مدیران مربوطه مورد بررسی قرار گیرد. 

https://naghdineh.ir/page/12811/
لینک مطلب :
چاپ print version