فروشندگان دست بالا را دارند؟

پیش بینی بورس امروز 13 مرداد 1404

فروشندگان دست بالا را دارند؟

نقدینه - پیش‌بینی بورس امروز 13 مرداد 1404 حاکی از تداوم شرایطی است که فروشندگان دست بالا را دارند.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه ، آنچه در روزهای اخیر در بازار سهام شاهد آن بوده‌ایم، نه حاصل یک اتفاق زودگذر، بلکه روندی فرسایشی و فراگیر است. بنابراین بعید است در غیاب یک محرک قوی، بازار سهام در روز دوشنبه بتواند تغییر جهت دهد.

برای شاخص کل شاید نوسانات محدود و حتی لحظاتی در دامنه مثبت را شاهد باشیم، آن هم به لطف معاملات در نمادهای بزرگ و نقدشونده.

اما در سوی دیگر، وضعیت شاخص هم‌وزن و به تبع آن نمادهای کوچک‌تر، همچنان شکننده ارزیابی می‌شود. نمادهای کوچک که در بسیاری موارد در صف فروش قفل بودند، امروز نیز احتمالاً به‌سختی از این وضعیت خارج شوند.

در مقابل، توجه سرمایه‌گذاران به ابزارهای سرمایه گذاری مبتنی بر طلا که با افزایش قیمت همراه بوده، نشان می‌دهد بخشی از منابع نقد به سمت گزینه‌های امن‌تر حرکت کرده‌اند. در نتیجه، تا زمانی که نشانه‌ای از بازگشت اعتماد به کلیت بازار مخابره نشود، نمی‌توان چشم‌اندازی صعودی برای شاخص‌های اصلی متصور بود.

پیش‌بینی بورس امروز 13 مرداد 1404 حاکی از تداوم شرایطی است که فروشندگان دست بالا را دارند و معاملات بیشتر با جهت‌گیری منفی دنبال خواهد شد، به‌ویژه در گروه‌های کوچک‌تر که نقدشوندگی ضعیف‌تری دارند.

برای بازاری که در آن حتی صندوق‌های درآمد ثابت نیز با خروج سرمایه مواجه‌اند، نمی‌توان انتظار بازگشت به روند مثبت را به سادگی داشت.

https://naghdineh.ir/page/124698/
لینک مطلب :
چاپ print version