آغاز فصل جدیدی از همکاری بانکی برای حمایت از تولید و اشتغال

نشست مدیرعامل بانک دی با مدیرعامل فولاد مبارکه؛

آغاز فصل جدیدی از همکاری بانکی برای حمایت از تولید و اشتغال

نقدینه - در جریان دیدار مدیرعامل بانک دی با مدیرعامل فولاد مبارکه، راه‌های گسترش همکاری‌های بانکی به‌ویژه در حوزه تأمین مالی زنجیره تولید، خدمات ارزی و تسهیلات ریالی بررسی شد.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه ، در دیداری رسمی که با حضور برات کریمی، مدیرعامل بانک دی و سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه برگزار شد، دو طرف بر توسعه همکاری‌های بانکی با محوریت حمایت از تولید ملی، اشتغال‌زایی پایدار و تحقق سرمایه‌گذاری برای تولید تأکید کردند.

در این نشست که با حضور علی اولیایی عضو هیأت‌مدیره و معاون اعتبارات و وصول مطالبات، فرزاد سرپرست سادات معاون امور بین‌الملل و اسماعیل افتخاری رئیس اداره امور شعب تهران و البرز بانک دی برگزار شد، ظرفیت‌های تخصصی بانک دی در حوزه تأمین مالی ریالی و ارزی برای واحدهای صنعتی بزرگ کشور به تفصیل تشریح شد.

از سوی گروه فولاد مبارکه نیز حامدحسین ولی‌بیک، معاون اقتصادی و مالی و محمد میزبانی، مدیر امور مالی این گروه صنعتی در نشست حضور داشتند.

برات کریمی، مدیرعامل بانک دی در این دیدار با تأکید بر نگاه توسعه‌محور بانک در مسیر حمایت از تولید گفت: «ما در بانک دی با رویکردی متفاوت و آینده‌نگر، حمایت از تولید را صرفاً در اعطای تسهیلات نمی‌بینیم، بلکه آن را در قالب یک بسته جامع مالی- بانکی تعریف کرده‌ایم که از طراحی مدل سرمایه‌گذاری گرفته تا تأمین مالی، ارائه خدمات ارزی، ضمانت‌نامه‌ها، مشاوره‌های تخصصی و پشتیبانی از صادرات را دربر می‌گیرد.»

وی ادامه داد: «بانک دی خود را متعهد می‌داند که در کنار واحدهای صنعتی بزرگ کشور همچون فولاد مبارکه، نقش یک شریک مالی پایدار و مسئول را ایفا کند. ما به خوبی می‌دانیم که هر واحد صنعتی که امروز فعال‌تر شود، یعنی یک خانواده کمتر نگران معیشت خواهد بود و یک نسل بیشتر امیدوار به آینده. به همین دلیل، هر واحد صنعتی برای ما فقط یک مشتری بانکی نیست؛ بلکه یک موتور پیشران توسعه ملی است.»

کریمی با اشاره به ظرفیت‌های موجود بانک دی در حوزه ارزی گفت: «در حوزه خدمات ارزی، بانک دی آمادگی دارد تا در فرآیند واردات مواد اولیه، تجهیزات، قطعات و همچنین تسهیل صادرات محصولات فولادی در کنار فولاد مبارکه باشد. ما معتقدیم که توسعه صادرات غیرنفتی، وابسته به ایجاد زیرساخت‌های مالی پایدار و دقیق است که بانک دی می‌تواند بخشی از این حلقه ارزش‌آفرین باشد.»

مدیرعامل بانک دی همچنین افزود: «در کنار خدمات مالی، نگاه ما به تولید نگاهی مبتنی بر مزیت رقابتی و ارزش‌افزوده است. فولاد مبارکه یک برند ملی و منطقه‌ای است و بانک دی افتخار می‌کند در کنار این مجموعه، به طراحی ابزارهای نوین مالی، تأمین مالی پروژه‌های توسعه‌ای و ارائه راهکارهای تخصصی برای بهبود سرمایه در گردش کمک کند. امروز ما اینجا هستیم که بگوییم بانک دی آماده است برای تولید، ریسک کند، زمان بگذارد و برنامه‌ریزی راهبردی داشته باشد.»

برات کریمی همچنین از آمادگی بانک دی برای انعقاد تفاهم‌نامه‌های راهبردی با گروه فولاد مبارکه خبر داد و تأکید کرد: «این همکاری تنها محدود به اعطای تسهیلات نیست، بلکه شامل ساختاردهی منابع، بازمهندسی فرآیندهای مالی و حتی حضور در پروژه‌های مشترک سرمایه‌گذاری می‌شود. ما آماده‌ایم تا در نقش یک بازوی مالیِ مطمئن، در کنار فولاد مبارکه بایستیم و فرآیند تحقق سرمایه‌گذاری برای تولید را تسهیل کنیم.»

برات کریمی همچنین ضمن اشاره به ظرفیت‌های موجود در گروه فولاد مبارکه و شرکت‌های زیرمجموعه آن، بر اهمیت ایجاد سازوکارهای مؤثر برای تسهیل در ارائه خدمات بانکی به این بنگاه بزرگ صنعتی تأکید کرد.

در ادامه این نشست، سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه نیز با قدردانی از رویکرد حرفه‌ای و هم‌راستا با تولید ملی بانک دی، گفت: «ما سابقه خوبی در همکاری با بانک دی داشته‌ایم و امروز نیز با توجه به برنامه‌های توسعه‌ای گروه فولاد مبارکه، تمایل داریم روابط بانکی خود با این بانک را گسترش دهیم. پروژه‌های ما در زنجیره ارزش فولاد از معادن تا صنایع پایین‌دستی، نیازمند پشتیبانی مالی دقیق، سریع و مبتنی بر فهم عمیق از صنعت است که در بانک دی این نگاه تخصصی را می‌بینیم.»

وی همچنین با اشاره به ضرورت تأمین مالی هوشمند برای پروژه‌های ملی گفت: «مشارکت با بانک دی می‌تواند بخشی از ناترازی‌های مالی زنجیره تولید فولاد کشور را رفع کند و ما آماده‌ایم تا با بانک دی در قالب یک چارچوب راهبردی، همکاری همه‌جانبه داشته باشیم.»

سعید زرندی همچنین بر ضرورت استفاده بهینه از امکانات و منابع مالی برای تحقق اهداف مشترک تأکید کرد و از آمادگی این گروه برای همکاری‌های بیشتر با بانک دی خبر داد.

این نشست، نقطه شروعی برای تدوین چارچوب‌های همکاری جدید در حوزه تأمین مالی پروژه‌های صنعتی، سرمایه در گردش، تأمین تجهیزات، صادرات و واردات مواد اولیه و خدمات تخصصی بانکی دیگر بود که در هفته‌های آینده وارد فاز اجرایی خواهد شد

https://naghdineh.ir/page/123731/
لینک مطلب :
چاپ print version