بیمه کارآفرین 19 تیرماه به مجمع می نشیند
نقدینه – مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال مالی منتهی به 30 اسفند 1403 بیمه کارآفرین روز پنجشنبه 19 تیرماه 1404 برگزار می شود.
به گزارش پایگاه خبری نقدینه، هیأت مدیره بیمه کارآفرین از تمامی سهامداران، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت کرد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 9 صبح روز پنج شنبه 19 تیرماه در استان تهران، شهر تهران به آدرس ميدان آرژانتين، خيابان احمد قصير، کوچه 17(شفق)، پلاک 5 برگزار میشود، حضور یابند.
استماع گزارش هیات مدیره و بازرس قانونی، تصویب صورتهای مالی سال مالی منتهی به 30 اسفند 1403، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی، انتخاب روزنامة کثیرالانتشار، تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیات مدیره و تعیین پاداش هیات مدیره از مهمترین موارد مطرح شده در دستور جلسه این مجمع عنوان شده است.
همچنین تعيين حق الزحمه اعضای کميته هاي حسابرسي، ريسک و سرمايه گذاري و انتصابات و انتخاب اکچوئر رسمي اصلي و علي البدل بيمه مطابق با ماده 16 آيين نامه شماره 78 بيمه مرکزي از دیگر مواردی است که در این مجمع درباره آن تصمیم گیری خواهد شد.
بر اساس این گزارش، سهامداران يا نمايندگان قانوني آنان مي توانند براي دريافت برگه ورود به جلسه از سه شنبه 17 تیرماه تا پايان وقت اداري چهارشنبه 18 تیر و 2 ساعت قبل از برگزاري مجمع به دفتر مرکزي شرکت به نشاني ياد شده (اداره امور سهام) طبقه چهارم مراجعه کنند.
این گزارش حاکی است، همراه داشتن اصل کارت ملي براي سهامداران، وکلا و نمايندگان آنان برای حضور در مجمع الزامي است و همچنين نمايندگان اشخاص حقوقي باید اصل معرفينامه با سربرگ شخصيت حقوقي دارای امضای مجاز و ممهور به مهر شرکت را برای حضور در مجمع ارائه کنند.
بر این اساس، امکان مشاهده همزمان مجمع از طريق لينک aparat.com/karafarininslive/live زير براي سهامداران فراهم شده است.