افزایش اختیارات بیشتر به نمایندگی‌های بیمه برتر

عضو انجمن حرفه ای صنعت بیمه پیشنهاد داد:

افزایش اختیارات بیشتر به نمایندگی‌های بیمه برتر

نقدینه- عضو انجمن حرفه ای صنعت بیمه معتقد است باید اختیارات و امکانات بیشتری به نمایندگی‌های دارای رتبه برتر داده شود تا نمایندگی‌ها دارای رتبه پایین علاقه مند ‌شوند رتبه خود را برای رسیدن به آن اختیارات بهبود بخشند.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه، نصرالله طهماسبی عضو هیات مدیره انجمن حرفه ای صنعت بیمه درباره طرح موضوع رتبه بندی نمایندگی شرکت‌های بیمه اظهار داشت: اگر این رتبه بندی صحیح انجام شود و با توجه به نیازهای اساسی صنعت بیمه ملاک‌های صحیحی برای آن انتخاب شود، قطعا اتفاق مثبت و تصمیمی منطقی است.

وی متذکر شد: قطعا باید بین یک نماینده که برای چندین سال فعالیت بیمه‌ای داشته و بر حوزه کاری خود تسلط دارد و نماینده‌ای که تازه شروع به کار کرده و هنوز تجربه کافی را به دست نیاورده و در امر مشتری‌مداری موفق نبوده، تفاوت وجود داشته باشد.

این فعال صنعت بیمه تصریح کرد: اگر ضابطه‌ای باشد که نمایندگی‌های شرکت‌های بیمه رشد و پیشرفت خود را ببینند این اتفاق می‌تواند در صنعت بیمه موثر باشد و مشوق خوبی برای آن‌ها باشد که البته نیازمند چارچوب‌ها و ملاحظاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد تا تجربه ناموفق پیشین در رتبه بندی نمایندگان شرکت‌های بیمه تکرار نشود.

وی در ادامه به تبیین شاخص‌ها و ملاک‌هایی که می‌تواند در رتبه بندی نمایندگی‌های شرکت‌های بیمه موثر باشد اشاره کرد و اظهار داشت: برای این منظور می‌توان موارد متعددی نظر ویژگی‌های خود نماینده از قبیل تحصیلات، تجربه، دوره‌های آموزشی گذرانده شده توسط وی، صداقت، امانت و پرداخت به موقع حق بیمه را مدنظر قرار داد.

این عضو انجمن حرفه ای صنعت بیمه افزود: همچنین باید به پورتفوی نماینده توجه شود که حجم پرتفوی، ترکیب پورتفوی، ضریب خسارت پورتفوی در رشته‌های مختلف، مکان و جایگاه استقرار نمایندگی و رعایت مقررات توسط نمایندگی را می‌توان جزو دیگر ملاک‌هایی در نظر گرفت که نمایندگی‌ها بر اساس آن امتیازبندی شوند.

طهماسبی به ارئه راهکاری برای رتبه بندی شرکت‌های بیمه که منجر به خروجی مناسب باشد پرداخت و به سایت آیین گفت: بهترین راهکار این است که اختیارات بیشتری به نمایندگی‌های دارای رتبه برتر داده شود که در این صورت دیگر نمایندگی‌ها نیز علاقه مند می‌شوند تا رتبه خود را برای رسیدن به آن اختیارات بهبود بخشند.

وی همچنین درباره بسترهای قانونی برای رتبه بندی نمایندگی‌های شرکت‌های بیمه گفت: این بسترها مهیا است و از نظر قانونی ایرادی بر آن نیست، به شرطی که به درستی انجام شود با استقبال شرکت‌های بیمه نیز روبه رو خواهد شد.

عضو هيات مديره بیمه نوین، رتبه بندی شرکت‌های بیمه را در میزان فروش آن‌ها نیز موثر دانست و بیان داشت: این موضوع علاقه مندی نماینده‌های بیمه برای ادامه فعالیت را بیشتر می‌کند و اگر آن‌ها احساس کنند که کیفیت کارشان در رشد آن‌ها تاثیر گذار است برای بهبود شاخص‌های مدنظر تلاش می‌کنند که خود این اتفاق در افزایش پورتفو و فروش تاثیر گذار است.

وی همچنین متذکر شد: مشتری‌ها نیز اعتماد بیشتری به نمایندگی‌هایی که رتبه بالاتری دارند می‌کنند؛ البته این به شرطی است که رقابت ناسالم بین نمایندگی‌های ایجاد نشود و آن‌ها درصدد تضعیف یکدیگر نباشند.

این فعال صنعت بیمه در پایان با اشاره به اینکه تعیین کارمزد مختلف برای نمایندگی‌های دارای رتبه مختلف می‌تواند آسیب رسان باشد و سازنده نیست تصریح کرد: به جای این راهکار باید نماینده‌ای که دارای رتبه درجه یک است دارای اختیارات و امکانات بیشتری باشد و بتواند بیمه‌هایی را صادر کند که نماینده داری درجه های پایین نمی‌توانند صادر کنند در نتیجه این نمایندگی‌ها تلاش می‌کنند به دلیل تمایز موجود، وضعیت خود را بهبود بخشند.

 

https://naghdineh.ir/page/12009/
لینک مطلب :
چاپ print version