بانک اقتصاد نوین به مدار باز می گردد

بانک اقتصاد نوین به مدار باز می گردد

نقدینه- بانک اقتصاد نوین که عنوان نخستین بانک خصوصی کشور را یدک می کشد، به نظر می رسد که دوباره به مدار برگشته است تا روزهای اوج خود را دوباره تکرار کند.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه، بانک اقتصاد نوین که سردمدار حضور بخش خصوصی در بانکداری کشور است به عنوان نخستین بانک خصوصی کشور با حضور مرحوم دکتر نوربخش رییس کل فقید بانک مرکزی در ساختمان چهارراه جهان کودک خود، ورود خود را به جمع بانک های فعال کشور به صورت رسمی اعلام کرد تا بانک های دولتی یک رقیب قدرتمند به عنوان بخش خصوصی را در کنار خود احساس کنند.

این بانک خصوصی که در دوران فعالیت بیش از 20 ساله خود، فراز و نشیب های زیادی را دیده است، این بار می رود تا با یک پوست اندازی، دوباره  نام خود را در جمع بانک های برتر کشور مطرح کند.

بانک اقتصاد نوین که به گفته مدیرعامل جدیدش، به‌عنوان نخستین بانک خصوصی تأسیس‌شده پس از انقلاب، همواره به خوش‌نامی و اعتبار شهره بوده و خدمات ارزنده‌ای را به اقتصاد کشور ارائه کرده است. پرچمش همواره برافراشته خواهد بود و با تلاش و همدلی کارکنانش مسیر موفقیت را تداوم خواهد داد.

برنامه هایی که بانک اقتصاد نوین در دوره مدیریت جدید خود در حوزه های مختلف تدوین کرده و به مرحله اجرا گذاشته است نوید تکرار روزهای درخشان نخستین بانک خصوصی کشور را می دهد.

حضور فعال در عرصه بانکداری دیجیتال یکی از برنامه هایی است که مدیرعامل بانک اقتصادنوین آن را در بانکداری امروز دنیا غیرقابل اجتناب خوانده و تأکید کرده است که برنامه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت جامعی در این حوزه تدوین شده است که برنامه بلندمدت آن به‌زودی در قالب یک کتابچه منتشر خواهد شد.»

در همین حال، وی از طراحی و راه اندازی سامانه ها و پلتفرم های متعددی در این بانک خصوصی خبر داده که از جمله آنها نوین مارکت است که با هدف تأمین نیازهای داخلی گروه مالی اقتصادنوین طراحی شده و پس از آن برای مشتریان نیز عرضه خواهد شد.

مدیرعامل جدید و در عین حال باسابقه بانک اقتصاد نوین از راه اندازی سامانه دیگری نیز با محوریت بانکداری دیجیتال بانک اقتصادنوین در نیمه اول سال جاری خبر داده است تا بدین ترتیب این بانک خصوصی، به بازار گسترده‌ای دست پیدا کند که نتیجه آن، سودآوری بیشتر و ارتقای جایگاه ما به سطح برترین بانک خصوصی کشور خواهد بود.

این درحالی است که سودآوری نیز از چشم مدیرعامل بانک اقتصاد نوین به دور نمانده و افزایش سرمایه به بیش از  10 هزار میلیارد ریال عملیاتی شده و افزایش دیگری تا 25 هزار میلیارد ریال نیز در دستور کار ویژه قرار گرفته است تا مسیر رشد و سودآوری این بانک بیش از پیش هموار شود.

نکته دیگری که حایز اهمیت است حضور پررنگ بانک اقتصاد نوین در محافل عمومی است حضوری که در چند سال اخیر در محاق فرو رفته بود و نخستین بانک خصوصی کشور چه در رسانه ها و چه در مناظر عمومی بسیار کمرنگ و کم فروغ شده بود.

اکران بیلبوردهای تبلیغاتی در ایام نوروز که توجه بینندگان را به خود جلب کرده بود در کنار اقداماتی که با هدف توسعه هرچه بیشتر این بانک برنامه ریزی شده است، نشان دهنده گام بلند مدیران بانک اقتصاد نوین در رساندن این بانک به جایگاه واقعی است جایگاهی که قطعا با توجه به پتانسیل و ظرفیت های بالای این بانک در حوزه های مختلف اعم از سرمایه انسانی و همچنین گروه مالی قدرتمند آن، قابل دستیابی حتی در کوتاه مدت است.

از دیگر اقداماتی که در چند وقت اخیر مورد توجه افکار عمومی قرار گرفته، حمایت بانک اقتصادنوین از برنامه سپنج است که در راستای ایفای مسوولیت های اجتماعی و توسعه فرهنگی کشور و با هدف تقویت فرهنگ تفکر، اندیشیدن و خردورزی در جامعه، صورت گرفته و این برنامه  در صدد است تا بستری برای ترویج خردورزی و نگاهی نو به زندگی فراهم کند.

بانک اقتصاد نوین در واقع با حمایت از سپنج، از فرهیختگانی حمایت کرده که با وجود تاثیرگذاری فراوان در حوزه های فعالیت خود، در رسانه ها نمود آنچنانی نداشته و به عبارتی لفظ سلبریتی را یدک نکشیده اند.

فرهیختگانی همچون دکتر کزازی، ژاله آموزگار، بیژن عبدالکریمی، نوش‌آفرین انصاری، حسن انوری، شهیندخت خوارزمی، یونس شکرخواه، علی نصیریان، محسن رنانی و بسیاری از بزرگان دیگر که با دانسته های خود، برنامه سپنج را غنی ساخته و استقبال مخاطبان را به ارمغان آورده اند.

در عین حال، فصل جدید این برنامه با دستی پرتر و همراهی فرهیختگان برجسته‌تر، با حمایت بانک اقتصادنوین آغاز شده است.

در جدیدترین اقدام، بانک اقتصادنوین با حمایت از برنامه سپنج، گامی نو در مسیر ترویج تفکر و خردورزی برداشته است. این برنامه علاوه بر ایجاد بستری برای رشد فکری افراد، تلاش دارد با به تصویر کشیدن فرهیختگان ایرانی و تکیه بر تجربیات و اندوخته‌های آنان، تلنگری به بیننده وارد کند تا با رویکردی تازه به زندگی بیندیشد.

در فصل اول برنامه سپنج، فرهیختگانی همچون ژاله آموزگار، بیژن عبدالکریمی، نوش‌آفرین انصاری، حسن انوری، شهیندخت خوارزمی، یونس شکرخواه، علی نصیریان، محسن رنانی و بسیاری از بزرگان دیگر حضور داشتند که با سخنان و مباحث خود، به غنای این برنامه افزوده اند.

در واقع حمایت نخستین بانک خصوصی کشور از فرهیختگان موثر، ارزشمند و در عین حال کمتر دیده شده، موید این نکته است که اندیشه، تفکر نوین و مسلح بودن به ابزار دانش، مورد تاکید ویَژه مدیران جدید این بانک است تا بدین ترتیب سهمی در بالابردن قدرت تفکر، تعقل و اندیشیدن در جامعه ایفا کرده باشند.

بانک اقتصاد نوین در کنار این موارد، مسوولیت دیگری را نیز در قبال دانش آموزان محروم سراسر کشور برای خود پیش بینی کرده و در همین راستا ۵۰ مدرسه در نقاط کمتر برخوردار کشور احداث کرده است که این روند در آینده نیز تداوم خواهد داشت تا نشان داده شود که نخستین بانک خصوصی کشور، عزم جدی برای مطرح کردن نام خود در تمامی حوزه ها در راستای خدمت به مردم به عنوان ولی نعمتان اصلی این سرزمین دارد.

https://naghdineh.ir/page/120012/
لینک مطلب :
چاپ print version