پژوهش زیربنای اصلی پیشرفت است

سرپرست پژوهشکده بیمه :

پژوهش زیربنای اصلی پیشرفت است

نقدینه -  پژوهش زیربنای اصلی پیشرفت محسوب می‌شود و بسیاری از پیشرفت‌های دهه‌های اخیر در حوزه شرکت‌های خصوصی و حتی در حوزه حکمرانی و بخش عمومی مدیون پژوهش بوده و بر مبنای پژوهش انجام شده است.

 

به گزارش پایگاه خبری نقدینه  به نقل از روابط عمومی پژوهشکده بیمه، لیلی نیاکان، سرپرست پژوهشکده بیمه با بیان اینکه پژوهش زیربنای اصلی پیشرفت محسوب می‌شود، گفت: امروزه کشورهایی که به استقلال ملی و اهداف توسعه‌ای جامعه خود بها می‌دهند، در برنامه‌ریزی‌های راهبردی و سیاست‌گذاری‌های علمی خود پژوهش را در اولویت اول قرار داده‌اند. لذا برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری در امر پژوهش می‌تواند کشور را در عرصه رقابت جهانی، رفاه اقتصادی و رفاه ملی کمک کند و یاری برساند.

 

 

نیاکان با بیان اینکه بسیاری از پیشرفت‌های دهه‌های اخیر در حوزه شرکت‌های خصوصی و حتی در حوزه حکمرانی و بخش عمومی مدیون پژوهش بوده و بر مبنای پژوهش انجام شده است، اظهار داشت: امروزه در میان عواملی که مستقیماً با عملکرد خوب اقتصادی کشورها ارتباط مستقیم دارد، اهمیت تحقیق و توسعه به طور مشخصی آشکار شده است. در ایران هم پژوهش و تحقیق جایگاه ویژه ای پیدا کرده است؛ به طوری که از سال ۱۳۷۹ روز ۲۵ آذر به عنوان روز پژوهش نام‌گذاری شده و هفته آخر آذر ماه به عنوان هفته پژوهش اعلام شده است که این نشان‌دهنده اهمیت این موضوع در کشور است. وی، این مناسبت را موقعیت مناسبی برای بازنگری و آسیب‌شناسی در خصوص شیوه‌های فرهنگ‌سازی در حوزه پژوهش کشور دانست و تصریح کرد: ترویج فرهنگ پژوهش از اهداف اصلی هفته پژوهش است، به این معنی که بدون انجام پژوهش نباید اظهارنظر و تصمیم‌گیری کرد. همانطور که رئیس‌جمهور کشورمان هم بر این تاکید دارند که هر کاری باید مبتنی بر کار کارشناسی باشد. جهت‌گیری‌های صنعت بیمه برای گسترش پوشش و تسهیل دسترسی به خدمات بیمه‌ای در کشور و همین‌طور افزایش رضایتمندی بیمه‌گذاران، ضرورت تحقیق و توسعه را در این صنعت دوچندان می‌کند. سرپرست پژوهشکده بیمه در ادامه افزود: در همین راستا، پژوهشکده بیمه در ادامه تلاش‌ها و برنامه‌های خود در سنوات گذشته و همین‌طور در سال جاری برای پاسخگویی به سوالات و نیازهای تحقیقاتی صنعت بیمه، طرح‌ها و برنامه‌های گسترده‌ای را برنامه‌ریزی و اجرا کرده است. در طراحی و اجرای این برنامه‌ها، همه محققان و پژوهشگران از دانشگاه‌ها، انجمن‌های علمی، مراکز علمی کشور و همچنین کارشناسان صنعت بیمه در کنار پژوهشگران پژوهشکده حضور داشته‌اند. دکتر نیاکان با تاکید بر اینکه تعاملات این پژوهشکده و صنعت بیمه به شکل نظام‌مندی جریان پیدا کرده است، گفت: امیدوارم در سال آتی هم پژوهشکده بیمه با ادامه مسیر بتواند بیش از پیش در جهت پاسخگویی به نیازهای صنعت و ارتقای مبانی دانشی و توانمندسازی‌ نیروی انسانی آن با هدف ارائه خدمات بهتر به بیمه‌گذاران و کمک به رشد اقتصادی تلاش کند.

https://naghdineh.ir/page/116246/
لینک مطلب :
چاپ print version