مدیر پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس در پنل توکنایزکردن داراییها در بازار سرمایه :
«توکن» همان «اوراق بهادار» از نوع الکترونیکی است
نقدینه - میثم حامدی، مدیر پژوهش، توسعه و مطالعات اسلامی سازمان بورس و اوراق بهادار، با بیان اینکه «توکن» نماینده دارایی فیزیکی، دارایی مالی و دارایی نامشهود است، گفت: این سند الکترونیکی، نشاندهنده مالکیت بر منافع، حقوق و خود دارایی است که امکان منع بر قابلیت تصرف را دارد.
به گزارش پایگاه خبری نقدینه ، میثم حامدی، در پنل «توکنایزکردن داراییها در بازار سرمایه»، «توکن» را اوراق بهادار(سند) الکترونیکی دانست که نماینده ارزش، مالیت، منافع، مالکیت و حقوق ناشی از مالکیت یک دارایی مشهود یا نامشهود دارای ارزش و مورد پذیرش عمومی است.
او افزود: این سند الکترونیکی دارای ارزش بوده و نشاندهنده مالکیت بر منافع، حقوق یا خود دارایی است و امکان منع بر قابلیت تصرف را دارد.
حامدی همچنین توضیح داد: «توکن» نماینده دارایی فیزیکی، دارایی مالی و دارایی نامشهود است.
او با اشاره به تحولات موجود در توکن از دهههای گذشته توضیح داد: توسعه اوراق بهادارسازی از جمله اوراق بهادارسازی وامهای رهنی، اوراق بهادارسازی در قالب صندوقهای سرمایهگذاری و اوراق بهادارسازی و مولدسازی سایر داراییها در دهه ۲۰۰۰ صورت گرفت. آزمون و خطا نسبت به دیجیتالی کردن دارایی های فکری، عرضه خارج بورس بر روی فناوری زنجیره بلوکی و تعریف رمز ارز بجای اوراق بهادار اما در دهه ۲۰۱۰ عملیاتی شد و در دهه ۲۰۲۰، شاهد بازگشت به مفاهیم بورسی و نظارت شده و استفاده از بسترهای معاملاتی با بکارگیری فناوریهای نوین بودهایم.