شهرداری یک شعبه بانک رفاه را مسدود کرد

برای گرفتن عوارض

شهرداری یک شعبه بانک رفاه را مسدود کرد

نقدینه-روش نه چندان نوظهور شهرداری برای گرفتن عوارض این بار درهای ورودی یک شعبه بزرگ بانک رفاه کارگران را مسدود کرد.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه به نقل از اخبار پول،  تا چندسال پیش شهرداری برای اخذ مالیات‌ها یا خلافی معوق و پرداخت نشده اصناف اقدام به پلمب آن واحد کرده و نهایتا بر در آن واحد پارچه نوشته‌ای حاوی این مطلب که این واحد به دلیل خاصی تا اطلاع ثانوی پلمب شده است.

اما چندسالی است این روش جای خودش را به روش قهرآمیز دیگری داده که تعبیه بلوک سیمانی بر ورودی یک واحد صنفی از سوی شهرداری است.
روشی که متاسفانه نه تنها کارآمد نیست بلکه باعث خطراتی نیز برای شهروندان و مسدود شدن بخشی از پیاده رو هم هست.
کمااینکه سال گذشته یک دختر جوان تبریزی بر اثر سقوط بلوک سیمانی تعبیه شده مقابل یک واحد صنفی متخلف توسط شهرداری تبریز جان خود را از دست داد.
این رویه نه تنها گریبان اصناف بلکه گریبان بانک‌ها و ادارات را هم گرفته است. بطوریکه بر اساس آنچه گفته می‌شود، شهرداری عوارض سالیانه ساختمان، عوارض و مالیات تابلو و مواردی مانند این را از این ادارات یا بانک‌ها طلب می‌کند که بر اساس قانون باید دریافت شود اما مسوولان این مکان‌ها این بدهی را پرداخت نمی‌کنند و شهرداری نیز برای وادار کردن آنها به پردخت کردن این پول‌ها اقدام به گذاشتن مانع‌های بتونی جلوی در ورودی این ساختمان‌ها می‌کند.
پاسخ برخی دیگر اما بر خلاف این نظر است. آنها می‌گفتند شهرداری بر خلاف قوانین موجود می‌خواهد از این ادارات یا بانک‌ها پولی بیشتر از انچه که مرسوم است و در قانون آمده دریافت کند و به همین دلیل با این کار آنها را مجبور به پرداخت می‌کند اما مسوولان جلوی این زیاده‌خواهی شهرداری می‌ایستند و نتیجه کار به گذاشتن این مانع‌های بتونی ختم می‌شود.
حال با مراجعه به شعبه ۱۱۴ بانک رفاه، دقیقا با همین اوضاع روبه‌رو هستیم.
درهای ورودی این بانک توسط شهرداری بوسیله بلوک سیمانی مسدود شده و امکان استفاده از خودپرداز این بانک به دشواری بسیار فراهم است.
در تماسی که خبرنگاراخبارپول با مدیریت شعبه ۱۱۴ بانک رفاه گرفت، علت این مساله توسط مسوول مربوطه خلافی بالکن معرفی شد و وی این نکته را نیز اذعان داشت که مالک باید خلافی بالکن را به شهرداری بپردازد تا بلوک‌ها برداشته شود و مالک هم هنوز این مبلغ را پرداخت نکرده است.
طبق مقررات شهرداری افزایش بالکن تجاری بیش از حد مجاز خلاف مقررات بوده و مستوجب جریمه است.
اما ماجرا به اینجا ختم نمی‌شود؛ چرا که گمانه‌زنی‌هایی بر این اساس وجودارد که اختلافات شهرداری و تامین اجتماعی منجر به بروز چنین مشکلی برای این شعبه بانک رفاه شده است.اختلافاتی که شاید بتوان ریشه آن را در بدهی ۵۰۰ میلیارد تومانی شهرداری تهران به سازمان تامین اجتماعی جستجو کرد.

 
https://naghdineh.ir/page/10731/
لینک مطلب :
چاپ print version